Postitused: 502
Teemad: 120
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
13-05-2006, 14:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2006, 14:36 PM ja muutjaks oli
Erik.)
Raha on vähe aga sõita natukene tahaks. Eelarveks on kuni 10000krooni. Mis ei tähenda, et selle eest ratas tuleks osta. Sest tean, et remont ja hooldus võtavad rahakotis oma koha.
Kas tasub osta ida suunitlusega ratast? Kui jah, siis millist ja miks just seda? Võiksin sõta ka päris vana rattaga mis ongi palju stiilsem ja rohkem meele järgi. Endal vedeleb keldris vana jawa ja panonia millelt saaks juppe võtta. Ratastel endal paberid säilinud pole ja selle pärast nendega sõita ei saa. Nende korda tegemiseks ja arvele võtmiseks sellest 10000ndest ei piisa.
Siit siis küsimus, et kas tasuks osta eelpool nimetatud ratastest üks sama sugune millel on paberid? Kuidas üldse panonia ja jawa varuosadega hetkel seisud on?
Kokku võttes sooviksin teada, et kas mul on võimalik 10000krooni eest saada tsikkel mis sõidab suvehooaja ilma suurtemate probleemideta ära?
Postitused: 1,198
Teemad: 66
Liitus: Jun 2004
Maine:
5
Minu isiklik arvamus on selline, et sõitmiseks osta ikka lääne ratas.
Selle puhul pole vaja muretseda remontimise ja kestvuse pärast, sest need on väga töökindlad.
Tegelikult ei võta lääne ratta puhul remont ja hooldus mingit erilist osa. Pigem maksab korralik sõiduvarustus rohkem kui su välja pakutud 10K.
Postitused: 195
Teemad: 8
Liitus: Oct 2002
Maine:
0
Kui mitte väga kallist ja vastupidavat sõiduriista otsid, siis suht mõistliku hinna eest saab IZ Planeta 5-e. Soovitan otsida võimalikult hilise väljalaskeaastaga masina ja sellise, mida pole tjuunitud. 5-...-kiloga peaks saama küll juba hea masina kätte.
Planeta 5-ga tegin mina aastad tagasi oma mootorratta load, jättis väga usaldusväärse mulje. Maanteel küll teab mis suuri kiirusi arendada ei saa, aga kas on vajagi. Lihtne ja mõnus kulgemise riist. Varuosad odavad ja kergesti kättesaadavad.
Postitused: 47
Teemad: 16
Liitus: Sep 2005
Maine:
0
kindlasti 10000 krooni on piisav ma sain jawa 634 sama kallilt ja hooaja sõitis ilma mureta ära ja mootor kui hea on siis pole muret nii pea ka tulemas kui HOIAD TEDA
Postitused: 618
Teemad: 85
Liitus: May 2006
Maine:
1
Isiklikult soovitaks sulle hoopis Dnepr-it. Sellise isendi koos dokumentidega saaks päris korraliku 7000.- eest kätte pluss lisad mõned tuhanded algremondiks (loe: miski tahab ikka väljavahetamist) Samas selle masina aastanumber sellise hinna puhul ei saa olla teab mis uunikum...
(14-07-2010, 20:10 PM)dad Kirjutas: Ärilises mõttes jah, ei tasu Eestis peale nakotsi müügi ja raha vahenduse miski ära, kuid siiski on palju asju, mis käivad just entusiasmist ja kestavad üle põlvkondade.
Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Postitused: 210
Teemad: 10
Liitus: May 2006
Maine:
1
Et enamasti siin kõik vanema tahnikaga tegelevad ja erinevatest teemadest on näha, et Iž Planeta Sport üha rohkem huvi pakub on mul üks selline müüa. Aastast 1976, Mikuni karpaga jne. Paar aastat tagasi oli täiesti sõidukorras, nüüd ilmselt vajab uut akut. Silinder on puuritud 1. remontmõõtu, uus kolb, veel mõningaid uusi juppe (oli kunagi selline asi nagu Posõltorg mille kaudu sai tellitud). Asub Viljandi lähedal. Ratas on uute dokumentidega ja registris arvel. Hind võiks olla näit. 6000.-
Kui huvi pakub siis: kalju.kalju@mail.ee.
Postitused: 502
Teemad: 120
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
Hetkel ostma ei kiirusta. Imekombel raha on isegi olemas aga harin ennast selle teemal. Proovin enne tutvuda, et palju raha eest saab naabermaadest mõne vanema "lääneka". Vanemad 80ndate hondad ja kawasakid ja muud sellised rattad peaksid ju päris asjalikud rattad olema. Või mis te arvate?
Postitused: 59
Teemad: 17
Liitus: Sep 2004
Maine:
0
üks 9000 eek.maksev motodepoo lehel oli vist 500-ne honda
rahvusvahelist vedude kaugsõidu raskeveoki juht