Postitused: 193
Teemad: 34
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
Korras mootoriga Voshod liigub niigi hästi. Milleks siis veel 3 rõngaga kolb, mille abil suurendatakse hõõrduvust ning rõngad kuluvad kiiremini. Ühtlasi kuumeneb ka mootor kiiremini.
Karpast ka: Enda Voshod 3M- il oli alguses peal Jawa 638 karpa. Käima oli võimatu saada selle karpaga. Lükates jäigi ainult lubama. Edasi sai peale pandud K62M. Kütet läks jubedalt ning kalduvus oli nö. "täis tõmmata". Külmalt kohapeal gaasi andes hakkas pooma ning gaasiga tuli kohalt minekuks mängida. Soojalt käivitus probleemideta. Minek oli ka päris hea. Kuna ilmselt nõelklapp on kulunud, siis viimasel ajal tõmbab pidevalt täis ning käima saada on praktiliselt võimatu. Kord ei saa kätte ja kord saab liiga palju. Nüüd läheb karpa vahetusse.
Postitused: 28
Teemad: 3
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
aga mis karpa sa peale kavatsed panna?
Maine:
0
Aap selle unustasin mainimata. Peale läheb originaal K62B.
Postitused: 28
Teemad: 3
Maine:
0
aga kas panoonia oma tasub proovida?
Maine:
0
Ei oska kahjuks öelda. Ise eelistaks just tehase poolt pandud K65 või K62B.
Postitused: 206
Teemad: 20
Liitus: Dec 2006
Maine:
6
Mul täpselt sama jama, et pika lükkamise peale hakkab lubama ning kui pöörded põhja kerid töötab umbes viis sekki ja siis vso.Arvan, et viga ikkagi peitub karpas, aga ma sooviksin teada kust saab eelnimetatud karpasid otse omanikult osta.
Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee
Postitused: 13
Teemad: 14
Maine:
0
Mul oleks pakkuda 175 vanemat tüüpi mootor, kui kellegil on huvi???