01-11-2012, 18:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-11-2012, 18:35 PM ja muutjaks oli muska71.)
(01-11-2012, 10:20 AM)v6sa Kirjutas: Rummud on siis piduritega, 2500 kg silla omad?See oli kodu maja juures mitte avalikul teel.Sellise massiga avalikel teedel ei sõida.Mõtlesin,et panen ka pildi haagisest,aga pollar võib ju ka siin lugeda ja pilte vaadata.
Sest teistel ei ole vahet - sama fekaal on kaane all.
Mille alusel see väide Tiki ja Respo purunemise kohta? Respo keevisraamiga haagis kannatab küll uskumatut tapmist. Nähes üsna lähedalt, mida tehakse ühes ettevõttes Farmi Proga, tekib mul ka nende tootesse järjest enam usku.
Poldikärud peavadki lagunema - targem peab ju järele andma.
Knott on täna vaikimisi igal haagisel all. Seega ei ole vahet, millist käru lõhkuda, veermik on neil ikka sama.
Tuletame meelde:
kerghaagis on täismassiga kuni 750 kg.
Mitmetonnised koormad on O2 haagiste, mõistusega juhtide ja soovitavalt, E-kati lubade rida.
Tegu polnud ,knott rummuga ja tavaline kerghaagise rumm oli.Tikidel on ju see paganama lumesahk taga ja kui käru selle peale kandma jääb ja järgi lohiseb siis ju puru.Need kärud pole ju loodud maastikul sõitmiseks ja seetõttu tegingi ise sellise nagu mulle meeldib.Olen kunagi tikiga 300kg kartulat peal põllul kinni istunud kärul rattad õhus