Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Mina igatahes sain väikese heateo teha, kui küsisin Ikarus 620 omanikult, et ega tal midagi pole sellest bussist järel, ta vastas, et ega pole, ma küsisin, et mõelge nüüd korralikult, siis ta ütles vaikselt, et tule, ning andis mulle kätte sellesama 620 ülemise õhutusakna
Ja nüüd minu pildid,
http://www.zone.ee/ficc/ikaktsioon/ järjekord on suvaline.
Jääme aga ootama kasutaja martinmanniku videomontaazi
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 720
Teemad: 51
Liitus: Jan 2004
Maine:
4
Ikaruse päästmine läks kogummas maksma 3350 krooni. Ülejäänud 650.- saab Teie lahkel loal seemneks järgmise aktsiooni tarvis või vajadusel trolli transpordikulude toetamiseks.
Pulmasõidud vana Volgaga, saunabussi ja RAF "Kutsikas" rent -
www.suhtesepp.com
Maine:
7
Aitab küll martinmannik, tahaks juba näha seda videot !
Maine:
7
03-06-2006, 20:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2006, 23:19 PM ja muutjaks oli
fic.)
Asi on selles, et martin on lubanud seda juba nii kaua
tõmblemisest pole juttugi, pigem ootusärevus
EDIT: Martinmannik: msn.ee - uuri, 9.- eest kuus on 1GB ketta ruumi
Postitused: 242
Liitus: Apr 2007
Maine:
2
Jah, on olemas, ma poleks sellele ju muidu vihjand, mõtlesin seda, et kui joutuubi otse minna, siis seal on ta related videos all, aga kui Varjupaiga lehelt kaeda, siis ei pruugi seda teadagi, et ka käivitamisest video on. Usun, et on ka selliseid foorumi kasutajaid lisandunud.
Ford Granada
Maine:
7
Tubli töö Männik!
Tulid paljud vanad mälestused meelde
Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
njah, oleks tahtnud kah transpordi juuers olla, kuna igasugused vanad liikurid pakuvad erilist huvi. aga eks järgmisel korral kui miskit taolist organiseeritakse, katsun kui võimalik nõu, jõu ja rahakotiga ka abiks olla.
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 2,070
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Väga lahe. Kui mõni varjupaigas olnud isend päriselt taastamiseks ära viiakse, siis see on ikka peavõit mu meelest. 101% asja ette läinud need 14 aastat varjupaigas ootamist ja sellega seonduv vaev! Seda enam kui nõnda haruldane tehnika.
Postitused: 242
Liitus: Apr 2007
Maine:
2
Väga hea uudis, aga küsiks teadjamatelt, et kas lihtsurelikel on võimalik kuidagi bussi käekäiku ka jälgida, sama küsimus ka Zil/Liaz 158 kohta, mis ka samasse kohta läks samal eesmärgil kui ma õigesti aru saan.
Ja 10 aasta vanune teema käivitusvideost on jälle aktuaalne, Varjupaiga lehelt seda enam vaadata pole võimalik, tuubist ka ei leidnud.
Ford Granada