Postitused: 126
Teemad: 89
Liitus: Jun 2009
Maine:
1
Traktori mootorisse(Nuffield 4DM) valgunud jahutusvedelikku/arvatavasti mingil määral ka vett sumpa kaudu, 1-1,5 aastat tagasi. Häid näpunäiteid millega saada rooste "sulatatud". Atsetooni ja automaatkasti õli segu hetkel silindrites ligunemas. kuskilt kuulsin et fosforhapet proovida? Kogemusi ja soovitusi
kuigi ma olen täielik mats, absoluutselt harimata inimene, tantsin ma teiega kui võrdne võrdsega.
Postitused: 1,585
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
(22-04-2022, 21:20 PM)kass69 Kirjutas: Traktori mootorisse(Nuffield 4DM) valgunud jahutusvedelikku/arvatavasti mingil määral ka vett sumpa kaudu, 1-1,5 aastat tagasi. Häid näpunäiteid millega saada rooste "sulatatud". Atsetooni ja automaatkasti õli segu hetkel silindrites ligunemas. kuskilt kuulsin et fosforhapet proovida? Kogemusi ja soovitusi
Tundub julm, minul oli abi silindrisse mahtuvast kasepuidust klotsist ja keskmisest kuvaldast, seda muidugi peale mõne päevast leotamist. Sain praktiliselt mitte töötand Zak-i pealt mootori, mis oli teadmata aja seisnud ilma pihustiteta, kõik kolvid olid kinni. Peale vägivalda kerge hoonimine ja samad kolvid tagasi koos uute rõngastega. See oli väga ammusel ajal, siis kui meil veel võõrvõim valitses, mootor muide töötab tänase päevani.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 4,695
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Isand luik laseb hödrosüsteemist hüdroõli survega silindrisse pihustiavast ja niimoodi meelitab taas liikuma.Mitte läraki surve taha vaid hästi õrnalt.
Postitused: 356
Teemad: 51
Liitus: Dec 2007
Maine:
5
Mannoli Rust Disolver, kase kaigas ja suur haamer. Küll tuleb, päris mitu kinnist kolbi liikuma saanud niimoodi.
Rohkem kapotti all
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Võib tunduda küll lolli naljana aga kui rooste on ära kuivanud siis võtab lahti ka värske vesi. Mitte küll nii ruttu kui mingi petrool aga saab asjad liikuma.
Aquila captas non muscas.