04-10-2004, 18:42 PM
Jumal küll, võta mõlemad. Kas sa ei ole kunagi siis Rahvusraamatukogus käinud? Koju sealt laenutada ei saa, aga koopiaid saab küll teha.
stretch Kirjutas:Jumal küll, võta mõlemad. Kas sa ei ole kunagi siis Rahvusraamatukogus käinud? Koju sealt laenutada ei saa, aga koopiaid saab küll teha.
Erik Kirjutas:olen käinud küll aga mul on see boonus, et ma saan ühe raamatu koju võtta... tuttav töötab seal ja saladus katte all võin öelda, et töötajad saavad ka raamatuid koju
margus24 Kirjutas:Uus käigukast volgale (ilma kaaneta) - 500krMillise Volga käigukast see oli, kas vana või uue? Küsin selle pärast et endal ka üks uue Volga(gaz 24) kas koos kaanega aga ma ei oska seda kokku panna.
Martti Kirjutas:Millise Volga käigukast see oli, kas vana või uue? Küsin selle pärast et endal ka üks uue Volga(gaz 24) kas koos kaanega aga ma ei oska seda kokku panna.
Martti Kirjutas:margus24 Kirjutas:Uus käigukast volgale (ilma kaaneta) - 500krMillise Volga käigukast see oli, kas vana või uue? Küsin selle pärast et endal ka üks uue Volga(gaz 24) kas koos kaanega aga ma ei oska seda kokku panna.
iz350 Kirjutas:Ja mõned uued jupid Iz 350-le ka.