Postitused: 134
Teemad: 36
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
Niisiis masin sõitis, kuni jäi lambist seisma. Lükkasin siis aga koju. Olemas oli säde ja ka küünla tõmbab märjaks, süüdet on juba igatpidi sätitud, karbussi düüsid puhastatud ent ikka ei lähe. Tõesti ei saa aru miks ei lähe...
krossi2ss
Registreerimata
pena on sees ikka w
Postitused: 311
Teemad: 14
Liitus: Jan 2005
Maine:
0
Kui küünal märjaks läks, siis peaks bensiin sees olema. Ja ku bensiin otsa saab, siis ta ei jää nii järsku seisma, vahemalt minu masin mitte.
Maine:
0
30-12-2005, 11:51 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-12-2005, 11:52 AM ja muutjaks oli
Sass1989.)
Ju siis proovin esialgu süütebooliga ning vaatan kas see ehk muudab midagi.
Postitused: 1,192
Teemad: 105
Liitus: Nov 2004
Maine:
8
hmm
vaata korra ka mootorisse. Äkki on midagi ära lõhkunid-väntvõlli simmeri näiteks. Või rabab kuskilt palju õhku. Tihendid ok?
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.
küünal võib kah näkku panna et, maha keerad siis on säde , aga surve all
ei ole!!
Maine:
0
Olen vahetanud relee(hõbekarbi), süütebooli ja ka küünlaid aga mitte ei lähe.
Postitused: 989
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
11
oli kord sama juhus. Ei oskand enam miskit muud teha, köik elektri osa olin vahetanud, vv-i simmerid korras, lisaöhku pole jne. Vahetasin karba ära ning asi läks tööle. Uurisin hiljem äravöetud karbat, kuid viga jäigi leidmata. Panin sama karba teisele mopile, sääl töötas taas. Proovida vöid, mul vöis ka aint juhus olla.
Arrogance diminishes wisdom !
Maine:
11
igaks juhuks pean ka mainima seda:
kas kompressioon on hea?
Maine:
0
Niisiis jah täna läks lambist üle poole aasta masin tööle ja töötas suht korralikult, aga õhtupoolikul oli jälle sama jama(korra lubas küünal oli kenasti kohvipruuniks põlenud ja siis peale mõningast lükkamist tõmbas märjaks) Vahetasin aga 3ndat korda karpa ära ja see näis jälle vähe aitavat, sest mopeed töötas. Ju siis homme näeb kas läheb või ei lähe. Kompressioon tundub suht hea olevat.
Maine:
11
igaks juhuks vöid kontrollida/vahetada generaatori ära. Teatud jutudel mootori soojenedes ei anna halli karbi mähised (2 tk) generaatoris enam öiget pinget talle, ühel poolil keerdudes viga vöi lühis. Jahtudes töötab jälle.
Sädet kontrollisid mahakeeratud küünlaga, olemas. Kuidas kindel olla ka selles, et säde surve all olemas on: vöta möni teine küünal, tee elektroodide vahe hästi suureks (kuni ca 5 mm) ja vaata siis sädet. Kui sellise vahega säde üle hüppab vöid kindel olla, et säde ka surve all olemas on.