Postitused: 2,444
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
Kolzi kolleketsiooni pääle vajus karp lahti ja nende Ümbertehtude pääle kukkus üldsegi otsast ära...
Aga noh, egas minagi käed rüpes ple istund, vahepeal olen valmis sepitsend algse M 402 ühest 403-est, kunagi kui digika akud peaks saama, siis tuleb huvi korral pilte ka. Järgmine piaks olema Raf 977D, aga Kalevpoeg tuletas 412 IE ka meelde... või peab ka veoautodele üle minema...
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Pildid oleks küll head vaadata.
Postitused: 481
Teemad: 2
Liitus: Sep 2004
Maine:
2
Päris sarnast ei ole trehvanud, aga \"poluvervikuid\" on netis üsna palju leida. Uaz 469 originaal mudelil uksed ja kapott siniseks, kere kollaseks võõbat ja valmis. See,aga mis raskem teha, küljeuste kõrgendused(klaasid), kongi tagumine uks, jäevad tegematta. mul oli kunagi plaanis ka \"sidrun\" valmis treida, aga pole siis doonormudelit saanud ja nii see katki jäigi.
Postitused: 74
Teemad: 6
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
17-04-2005, 19:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2005, 19:06 PM ja muutjaks oli
simmtann.)
Tere mudelihuvilised!
ma ise kaa kogun mudeleid, koos isa omadega on neid kokku kokku u. 300tk.
kõik loomulikult pole vene mudelid.
ka ymber olen paar tykki ehitanud. ntx. gaz 13 universaal, raf 2203 kastiga ja pooleli on gaz 13 kabriolatt versjoon lisaks ka mõned kamassid. täiesti omatehtud on ziz 110. suuremad(1/24) on olemas (isetehtud) gaz-12 zim, pobeda ja vana sapakas(zaz 965).
sõjamasinaid (1/30) ba 64-b, ja pooleli on btr mingi raketi versjoon.
lisakas on yx zil veokas. niipalju kui mina aru olen saanud oli see päriselt kaa ainueksemplaar, sest mu isa ehitas selle koos yhe sõbraga valmis.
fotode koha pealt pean ytlema et endal digikat pole nii et piltidega võib tekkida probleeme.
autod kahjuks myygiks ei ole aga vene mudeleid (kasvõi katkiseid) ostaks ise kyll.
Postitused: 90
Teemad: 15
Liitus: Sep 2004
Maine:
0
Huvitav, kas Mosse 401 mudelit ka tehtud on või nüüd kuslilt saaks?
Postitused: 822
Teemad: 57
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Vaevalt Eestis seda toodangut on. Uuri veel HO skaalat või muid rongi mudelismiga seotuid skaalasid.Selles suunas on kindlasti valik suurem.
Just a man!
Postitused: 670
Teemad: 33
Liitus: Mar 2004
Maine:
1
M401 peaks olemas olema küll.
Mul on ka Estetyka Polonez olemas kuskil.
Postitused: 17
Teemad: 3
Liitus: Oct 2005
Maine:
0
kas see on see hiina töö??? Lihtsalt sellelt liinilt hakkab neid mudeleid tulema ridadena. Olen neid käes hoidnud ja... päris jubedad, muidugi samas odavad ! Lihtsalt kuigi mõõtkava 1/43 aga kuidagi ei sobi kokku seniste cccp mudelitega. seega kogumise suhtes, las vene autoid tehakse ikka venemaal !
EESTI KOGUJA -
www.ecu.ee
Postitused: 552
Teemad: 8
Liitus: Feb 2006
Maine:
2
Oskab anda keegi mõnda vihjet, kust saaks Kolhiida mudelit. Kas siis 1: 35 kokkukleebitavat või 1:43 skaalas. Olen vaadanud mõningatest kohtadest , aga pole leidnud.
Aga nagu juba ütlesin, hoia silmad ja kõrvad lahti !
Üks 2001a Busso ongi ainult.