Postitused: 112
Teemad: 13
Liitus: Oct 2005
Maine:
0
Nüüd võite mind ka iz-i meheks nimetada. Vanaisa pärandas mulle Iz P3k-02. Külgkorv ja mootorratta tuuleklaas on eemaldatud(kuna see tekitab liialt suure tuuletakistuse) sõidan külavahe teedel kuni saan load.Hea aparaat on.Mul on plaanis see uunikumiks jätta(s.t ei sõida rotikaks).Väike Ot aga sellega kulgen ma Kehras Ülejõe-Vikipalu-Looküla kandis.Oma 100km/h olen temaga kätte saanud mootori hääle järgi oleks saanud natuke kiirust juurde ,aga teeolud muutusid halvaks(lund hakkas sadama).
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: May 2006
Maine:
0
kas keegi siinsest rahvast oma iz 56k-d aastast 58 ei sooviks müüa? vanavanaisal oli kunagi siuke masin ning nyyd tekkis endal ka tahtmine uuesti sellisega ringi hakata sõitma, st nostalgitsema.
Postitused: 15
Teemad: 23
Liitus: Apr 2006
Maine:
0
tere mul on ka üks hübriid tsikkel koosneb ta jup. 2 raamist ja istmest jup.3 mootorist 638 hargist ja veljest ja krossika taga veljest päästsin ta sügisel emeksist .
soovin osta endale jupiter 2k ja 56- te kui kellelgi on pakkuda siis 58002589
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jan 2007
Maine:
0
22-01-2007, 17:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-01-2007, 17:45 PM ja muutjaks oli
peegel.)
mix minu iz-i käigukast sööb käiguvahetus kahvlid ära koguaeg,panen uued nati saan sõita ja alati 3käigu pealt
Postitused: 3,109
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
60
Käigukast on valesti reguleeritud või on mõni detail deformeerunud (kahvlivõll näituseks). Kui 3-s käik on sees, siis jääb kahvel pingesse ning mõne aja möödudes ongi "ära söödud". Kuidas seda õigeks reguleerida, ei ole võimalik sulle paari sõnaga õpetada. Pead uurima, miks kahvel pinges on ning selle vea parandama.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
v2ndag2nxter
Registreerimata
ma ise ka iži omanik
Iz Planeta 5 aga natuke ümber ehitatud
pilte on
www.zone.ee/v2ndag2nxter
praegu käib uue elektrimängu tegu ja plekkide värvimine aga kuidu (Y) masin
Postitused: 7
Teemad: 3
Liitus: Mar 2007
Maine:
0
ma elan tartus...oma IZ 56 koos külkaga...ja on plaanis tegema hakkata..masin hetkel veel ilma igasuguste paberitega...
Postitused: 17
Teemad: 53
Liitus: Mar 2007
Maine:
0
Mulgi izh 56, (isegi umbes poolteist) olemas ka korv, masin sai paar aastat tagasi lahti v6etud, v6ttis liiga palju ruumi ja aega ei olnud temaga t6sisemalt siis tegeleda, aga mingi aeg v6ttan kindlasti korralikult käsile. Asub teine Tartus