25-11-2006, 18:46 PM
Kas 67 aasta planeta 2 on kroom veljed originaalis või on singitud kodaratega?
zyndapp666 Kirjutas:67.a. Planeta-2 on värvitud veljevõrudega (tsikliga sama värvi) ja nii kodarad kui ka kodaraniplid on tsingitud

nii et tont seda teab, mis mõõtu minu veljed on
mul endal on kah 19 aga ma ei oel kindel et kas kroomitud wõi mitte , ei osak ennem midagi nagu teha kah lasta:p tahaks ikka wõimalikult originaali saada
TimmThaler Kirjutas:...kummad ma teha lasen kas kroomveljed või siis tsingitud kodaratega ja värwitud võrudega...Vist peab veel korra kirjutama, et kõigi mudelite kodarad on alati tsingitud.
indrek Kirjutas:Rummukatteid leidub minu käes kolme eri sorti - alumiiniumist, raudplekist tsingitud ja raudplekist kroomitud. Luksmudelile kuuluvad kroomitud katted.
klaabu Kirjutas:Kas rummukatete mõõdud on samad? Mitme triibuga need on?Alumiiniumist ning kroomitud katete mõõdud on samad. Alumiiniumvariant kuulub kindlalt teise seeria värvitud pöiaga Planetale.
klaabu Kirjutas:... tagumised "tiivad", mida osadel pole. On see tingitud nn. luksmudeli iseloomust, aastaarvust või erinevates tehastes tegemisest...Niipalju tean, et 69. aasta tavamudelil neid ei esinenud. Kas korvil leiduvad nende kinnituseks lisa-auke?
ats97 Kirjutas:OT:kuram ma ei saa aru, miks noored kasutavad V asemel W tähte. Minu jaoks on see debiilne ja ebasünnis!