Postitused: 71
Teemad: 9
Liitus: Dec 2004
Maine:
0
Noh Vootele sa oled hull ikka-heas mõttes muidugi, ma loodan keegi ei solvunud nüüd.Tõesti on huvitav sinu töödest lugeda ja jälgida mida kõike tahtmise korral võimalik on võrrimootorist teha.Ma kungi arvasin ise võrrimootorist teadvat midagi, aga nähes selliseid aretusi, peab küll oma teadmistest hoopis teisiti arvama, nüüd ma tean, et ma ikka midagi ei tea.Tore.Aga ühest eelmisest postitusest jäi silma gaasijaotusfaaside kohta-nimelt, et väljalaskegaasid segunevad sissetuleva kütteseguga, noh mingil määral peabki see toimuma, selliselt tekkinud töösegu poleb intensiivsemalt ja loomulikult võimsuses see avaldub.
Postitused: 1,515
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
Täna toimus esimene käivitamine. Alguses sai kohe tööle, kõik oli ilus ja naeratus oli näol...siis hakkas lörisema, pöördesse ei läinud ja lõpuks sittus küünla ära.
Asja lähemalt uurides selgus, et karpa jookseb sorinal läbi. Membraankarpa kohta üsna uskumatu asi. Nüüd peab hakkama lahti seda võtma, et viga leida. Abja võidusõidule jäi seetõttu minemata.
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
see, mida tohib millisese võistlusklassis muuta, mida mitte, on algusest peale võistlusreeglites paigas olnud.
Standard klassis on lubatud vaid "sisene forsseering". Visuaalselt peab mootor säilima originaal - Silinder, karter, karburaator, õhupuhasti ja süüde on nõutavad originaaldetailid.
Vabaklass on klass käsitöölistele. Nõutav on originaalkarter ja originaalsilinder. Nende detailide "ümberlõikamine" on täiesti vaba. Samuti on aksepteeritav veepumba Vodolei mootori vesijahutusega silinder, kuna see on sama tehase toode ning on mõledud konkreetselt "D" mootorile.
Kõik muu on juba tegija enda fantaasia või inseneritöö + luksepaoskused.
Postitused: 41
Teemad: 12
Liitus: Mar 2007
Maine:
0
Aga sellel konkreetsel võrril ei ole ju säilinud originaalsüüde, ja karburaator?
ostan, müün ja vahetan
Postitused: 139
Teemad: 15
Liitus: May 2005
Maine:
0
Kas Valgas oli probleeme esipiduriga?
Postitused: 1,515
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
Esipidur läks esimesel ringil, kui üritasin kellestki mööda saada. Tulemuseks käbla ja katkine tross. Tagapiduriga juhtus aga selline asi, et olin eelmine õhtu tagaratta laagreid õlitanud ja küllap see õli siis sattus ka klotsidele, kuigi üritasin seda vältida.
Rada oli veel aeglasemaks tehtud, oleks vabalt võinud taha 55-se ketiratta panna. Sirge lõpus tuli kätte võib-olla 2/3 pööretest. Resokas hakkas just sirge lõpus vedama.
Postitused: 222
Teemad: 20
Liitus: Dec 2006
Maine:
6
Enda sõitmisest ka mõni video on?
Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee