Delta raider
Registreerimata
Viili sisse ja väljalaske avad suuremaks
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
muide riga on nii mopp kui võrr. ilmselt mõtled moppi. pole see jawa kolb miski imeloom, nii väiksel mootoril tekitavad kolm rõngast liialt suuri hõõrdekadusid. see nullib muu efekti ära. küll leidub veel maarjamaal kolbide toorikuid, millele L-rõngas sisse läks. õigesti timmitud sumps annab palju juurde, nagu ka karbuss. lisaülevoolukanalit ja avadega manipuleerimist ei kannata originaalväntvõll ega sidur (käigukastist ma ei räägigi) kuidagimoodi ära. ja üldse - seadistamine ja forsseerimine on kaks erinevat asja ja ilma kogemusteta ei saa kummagagi hakkama. kui kogemusi on, siis pane ainult kuulutus lehte ja hakka treima. KRT vihaseks teeb jutt, et mopp kaks meest peal ja teine kolb sees ja 80 km/h!!!:mad::mad::mad:
kes on koolis käinud, teab ikka reaalseid võimalusi ja karakteristikate omavahelisi seoseid.
Maine:
2
ikkagi pooldan L-rõngast. kasutegur tunduvalt suurem. peaks olema ka kergemini kättesaadav, kui jawa roboti kolvid. õigete kolbide, silindrite ja rõngaste korral ei tule läbi kahe rõnga midagi. kui kolb on küljelt must, siis ta on viltu sees (keps kõver). kui aga kolvil allpool rõngaid ühtlane must rant, siis lihtsalt kehvad rõngad ja ovaalne silinder.:eureka
Postitused: 225
Teemad: 2
Maine:
0
niih isegi pooldan seda et hästiseatud mopeed liigub ilusti 70km/h aga mitte 2 meest pardal.. pole fyysikaliselt võimalik.
aga L-rõngas on selline kena imevidin et annab juurde aga kulub kiiremini ja tavasilindris on efekt tal suti liiga väike võrreldes selle kulutusega mis see kolb ja rõngas maxavad.
kolmerõngapanemine annab effekti juhul kui on peenemad rõngad(ka sportmootorite stuff)
laiade rõngastega klaabu juba ytles mis saab.ise soovitaxin ka katsetada erinevaid ketihammasrataste kombinatsioone-seegi annab sutsu efekti....
ja kui tõesti mopeedist hakkad yle kasvama siis olex nagu miski 125cc mootoriga liikur juba kohane ju
Ostan Mini juppe!
Maine:
0
hmm niipalju võin öelda et kui sa vahele jääd kiiruse yletamisega on siiki trahvid sulle samad......
Ostan Mini juppe!
Maine:
0
kuni 200 trahviyhikut
trahviyhik on 60 eeku
Ostan Mini juppe!
Delta raider
Registreerimata
Mingise50cc Honda või Yamahaga on kahekesi 70km/h võimalik küll.Kui üksi sõites 100 kätte saab ja kui hea pill on.
Postitused: 223
Teemad: 38
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
Õlle eest teevad mehed sul kaane ära aknad tee ise ja veel üks nipp mida keegi ei taha uskuda aga see on võimalik, võta üks 1mm puur ja puuri auk täpselt kolvi keskele.peaks aitama.
Delta raider
Registreerimata
Kui auk kolbi puurida siis kaob ju kompressioon.Või kuidas???
Maine:
2
mõte on ülimalt loll, aga maha ei tee. põhjenda ära, siis saame kõik targemaks. ainus seletus võib olla see, et auk töötab kui ülevoolukanal. aga on liiga väikse läbimõõduga, et mingit efekti saavutada. huvitav, väga huvitav...
Maine:
0
tavapäraselt auk kolvis tähendab rattale kolvivahetust.. aga see ise sinna tekitada.. krt tahax ka teada misefekti see peax andma.....
ja kui eriti hea augu teed siis saad mootori õhku lasta kuna syttib ka karteris olev kytus... jaja ... anna aga teada mismõte sel on....
Ostan Mini juppe!
Postitused: 380
Teemad: 10
Maine:
0
Tsitaat:Äkki oskab mõni mopeedur seda seletada???
ma oskan sellekohta öelda niipalju, et see tundub mulle ühe sellise jutuna, et üks säga rääkis ühele mu sõbra sõbrale kes on kah hea säga ja mu sõber ( omakorda säga ) rääkis mulle ja kokkuvõttes tundub see jah nagu mõne säga jutt...
P.S. ma tean jah et ma pole siin foorumis ainuke mopeedur...
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]