Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
XTA:kui sul huvi sellise kella vastu on,siis mul see ülearune,täiesti töökorras.
Postitused: 221
Teemad: 6
Liitus: Dec 2005
Maine:
1
01-02-2008, 13:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-02-2008, 13:41 PM ja muutjaks oli
WWW.)
Mul oli samasugune ELFA DAINA magnetofon.10 rutsiga ühelt ostsin. Teenis mind pikalt .Sai 1976 aasta Queeni kuulatud .Toonvõlli sai ka uus peale kuna vanale oli lindiga soon sisse kulutatud .
vs
Postitused: 698
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
7
01-02-2008, 17:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-02-2008, 17:13 PM ja muutjaks oli
speedsta.)
Eks ma nüüd veidi õnnetu olen, aga hoian ise ka silmad lahti.
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
mul peaks olema kuskil üks liidu esimesi plastik käekelli elektronika 5 ja täitsa töökorras, kusjuures, mäletan, et kuna esimesed olid kvaliteedilt suht õnne asjad siis sai sellel veel garantiikorras sisu uueks vahetatud, originaal rihm vist on ka säilinud, kuigi kasutamis kõlbmatu, seda teavad vist kõik, et nende originaal rihmadega oli jama
Postitused: 1,331
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
3
Veel sahtlipõhja leide:
Saaremaa külastuskaart aastast 1991. Piiritsooni sisenemise luba polnud enam vaja, kuid saarlased ei tahtnud siiski mandrirahva horde vabalt oma saarele lasta ja nii võetigi kasutusele selline kaart, millega Saaremaal elav või suvekodu omav inimene sai sõpru külla kutsuda. Kaarte andsid välja ilmselt kohalikud omavalitsused, siis vististi veel külanõukogud.
http://www.pildid.ee/albums/userpics/19238/saaremaa.jpg
Näide kooperatiivide-aegsest või koguni kooperatiivide-eelsest "eratoodangust": ralliautosid kujutavate kleepsude komplekt. Piltide kvaliteet kehv, nimed kohati valesti kirjutatud (teab keegi Enneri või Qverbeci rallit?).
http://www.pildid.ee/albums/userpics/19238/kleepsud.jpg
Igasugust eratoodangut liikus Nõukogudemaal ju ka enne kooperatiivide õitseaega 80-ndate teisel poolel. 70-ndate aastate laatadelt, aga vahel ka lihtsalt turult võis osta näiteks rõivaste kaunistamiseks mõeldud riidest või nahast silte, teksapükste metallnööpe, postkaarte, kleepse, läbipaistvaid või ilustustega käigukanginuppe jne.jne., mis kõik osavate erategijate looming. Kord müüsid mingid Leningradi mehed turul koguni isetehtud heliplaate. Pehmest plastikust väikestel plaatidel oli muidugi 5-10 aasta tagune lääne popmuusika: Beatles, Sweet jt. Bändide ja laulude nimed olid vene keeles: Sweet oli "Svit", aga "Bitlz" oli koguni tõlgitud vene keelde - "Zutðki-udarniki". "Põrnikad-lööktöölised" oleks siis eesti keeles .
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
muuseas suur elektronika kell (ca 50cm pikk, puust, rohelised nr) oli kadaka turul nädalvahetusel müüa, hind 450.- ja dokumentitega ka veel