Teema on suletud

Pildimäng

okei kuna keegi ple kaua-kaua reageerind panen isee uue

[Pilt: aston%20martin%20ulster%201934.jpg]

I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]

äkki on aston martin aston ulster?

No kuna eelmine vastus on õige ma arvan, siis siin järgmine auto, aastat tahaks ka teada Smile

oli jah eelmine vastus õige....

I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]

Briti Riley RM-seeria 1945-55

lisan siis ka yhe.Mis on pildil tagaplaanil ja must?

volvo?

ma arvan, et \"Jansa\" teab täpsemalt (loe: \"mulle tundub mersu, ka peeglid paistavad justkui W123 olevat\").

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"

Ei ole, see ikka miski 240-seeria volvu.
Kui ma ei eksi, siis vist olid kunagi kuskil siin foorumis ka miskid pildid sellisest. Pole aega otsida praegu.

edit: need võisid siit üle-eelmise talve Suure Kustumise käigus ära ka kaduda.

Volvo on see töesti:eureka

Link abiks. http://web.inter.nl.net/hcc/F.D.men/efldr2641.html

[Pilt: heh.jpg]

Wink

uus mini?!

õigus Smile

(BTW ma pidin uue konto tegema sest vana keelds töötamas,eelmises elus olin expanium )

M: Skoda Felicia 1995 osadena.

offtopic:
proovi igaksjuhuks uuesti oma kontot, siin oligi nagu mingi jama, mul kah aga nüüd töötab igastahes niiet mul on selline karvane tunne et sinugi konto´ga nüüd kõik korras

jälle jäätakse se tore mäng unarusse, but hei who else to save the day than MOPEEDUR: iluvõre on liiga reetlik niiga arvatakse ühe korraga ära: palun!

Maserati Smile

maserati quattroporte ?:???

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: nasa13
Maserati Smile

Maserati 222või 422?

jah peaks netiandemetel olema maserati 422 biturbo

nooh miks ei reageeri, se on ju tore mäng

Teema on suletud

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne