14-04-2008, 11:21 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-06-2008, 17:51 PM ja muutjaks oli Killer666.)
autoks siis algusaastate audi 80 b3.
Peal siis vist k6ige algelisem karbuss(tooreklapp on käsitsi)
Eelmise omaniku jutu järgi oldi kuskil teenenduses seda reguleeritud , et mingid gaasid jonksu saada , aga peale seda oli hakanud palju bensiini ryypama....eelmine omanik tuttav ja auto a suht odavalt saadud , siis usun ,et ta ei hakanud ka valetama mulle seda asja..
Praegune kyttekulu maanteel mingi 9.5l/100km olema peaks ma pakun , et alla 7?
6nnestus leida ka yks natukene uuem karbuss(golf 2) aga seegi näeb selline ebausutav välja , et kust siis alustama peaks?
kas neid 10neid vaakumeid ja el. klappe ei saaks kuidagi eemaldada?
v6i midagi ringi teha/yhendada?
eelmine aasta sai ka yhte sellist karbussi kokku aretatud ja too v6ttis kyll vähe benssu..(toona sai k6ik vaakumid peale jagajaoma pimedaks tehtud ja tooreklapp eemaldatud)
aga ma arvan et see ei ole 6ige lähenemine ja suvi ei kesta ka igavesti.
jagajaosa tundus olevat korralik ja ma tean kui vähe see auto eelmine suvi v6ttis ...
Peal siis vist k6ige algelisem karbuss(tooreklapp on käsitsi)
Eelmise omaniku jutu järgi oldi kuskil teenenduses seda reguleeritud , et mingid gaasid jonksu saada , aga peale seda oli hakanud palju bensiini ryypama....eelmine omanik tuttav ja auto a suht odavalt saadud , siis usun ,et ta ei hakanud ka valetama mulle seda asja..
Praegune kyttekulu maanteel mingi 9.5l/100km olema peaks ma pakun , et alla 7?
6nnestus leida ka yks natukene uuem karbuss(golf 2) aga seegi näeb selline ebausutav välja , et kust siis alustama peaks?
kas neid 10neid vaakumeid ja el. klappe ei saaks kuidagi eemaldada?
v6i midagi ringi teha/yhendada?
eelmine aasta sai ka yhte sellist karbussi kokku aretatud ja too v6ttis kyll vähe benssu..(toona sai k6ik vaakumid peale jagajaoma pimedaks tehtud ja tooreklapp eemaldatud)
aga ma arvan et see ei ole 6ige lähenemine ja suvi ei kesta ka igavesti.
jagajaosa tundus olevat korralik ja ma tean kui vähe see auto eelmine suvi v6ttis ...
Pole midagi targemat teha