Postitused: 441
Teemad: 45
Liitus: Jan 2004
Maine:
5
Mulle jäi silma, et ketikaitset pole ...
Postitused: 2,124
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
väga-väga ilus. Aga lenksu päält ei tule ühtegi trossi ega kaablit allapoole... Nõuab vast rohkem kujutlusvõimet või hoolsamat piltide uurimist kui mul hetkel on, nende teostamine. Päris peidus nad kõik siiski vist ei saa pildi pääl olla.
loll on loll olla.
Postitused: 198
Teemad: 34
Liitus: Aug 2007
Maine:
8
Nii oli selle Samara puhul pilt ees, ei tea mis imeliku fookusega on pilt tehtud, minule igatahes meeldib...
Raamat, noh vene keelt ei jaga ja pole ka eriline raamatukoi. Selle võid tulevastele põlvedele uurida panna...
Ilma fotota ei saagi tegelikult joonistada, pisiasjad ja muu ei jää silma ja jooned tulevad vahest lühikesed vahest pikad.
Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
Ootan huviga lõpptulemit
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Postitused: 375
Teemad: 16
Liitus: Dec 2002
Maine:
0
Head söbrad!
Mul väike kusimus-kas siinolijaist keegi ise kah ilma masina abita joonistab?Vahva oleks ju neist töödest Varjupaigas väike näitus korraldada?!
Head soovides,Flanagan
Postitused: 130
Teemad: 137
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Väga pro joonistus ikka. Kui nüüd rohujuure tasandile laskuda, siis võiksite üle vaadata tagurehvi ülalpool oleva mustri. Kohati hoiavad "nagad" end viltu ning osalt on muster veidi kaduma läinud.
Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
Ilus töö, aga kui nüüd kah vähe otsida siis leidsin et tagumise tule alumine osa peaks osaliselt ka läbipaistev olema (valge) , kuna seal peab valgus jõudma numbrile.
Aga muidu väga osavalt tehtud.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.