Postitused: 131
Teemad: 5
Liitus: Feb 2008
Maine:
0
17-07-2008, 20:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-07-2008, 20:53 PM ja muutjaks oli
A.V.S.K.)
EdR.
Ma polegi midagi Sinust midagi halba mõelnud ega arvanud, samuti ei mingit kriitikat. Ikarused on ka minu lemmikud väiksest saati ja mul on kahju, et ükski neist linnas enam ei liigu.
Kuna Sina üritad seda viga parandada, siis on mul selle üle ainult hea meel.
Ma küll ei tea Sind läbi ja lõhki, sest foorumis vähe aega veedetud, aga ikkagi austan Sind ning Su tegemisi ja soovin Sulle Sinu tegemistes Ikarusega ja muude asjadega ainult jõudu ja jaksu.
Parimat.
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
No krt sellepärast küll ei tasu ju töökohta vahetama hakata.Arvad,et minu tööjuures ei arutata minu vanarauahaigust,küll ja veel,eriti ei saa nad aru,et mida kuradit ma seal Järva-Jaanis käin ja seda sitta seal lapin,aga minu jaoks pole see mingi fekaal,vaid ajalugu ja seda tuleb säilitada niipalju kui võimalik.
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Sügav kummardus ,EdR ja müts maha Sinu ees !
Postitused: 83
Teemad: 21
Liitus: Aug 2005
Maine:
0
Väga vägev ettevõtmine. Ikarus on mu silmis üpriski väärtuslik nähtus, ikkagi kaaslane lapseeast. Kahju, et osa kodanikke ei suuda aru saada vanatehnika võlust, aga pole viga, nad jäävad ju ühtlasi väga paljust ilma- seega võidame ikkagi meie.
Hetkel tagasi mõeldes, olid ikarused linnaliinil isegi mugavamad, kui praegu kasutusel olevad bussid. Talvel valitses neis välistemperatuur, seega puudus võimalus soojas bussisalongis higistada ning hiljem väljudes külmetuda. Kuna Ikarus lasi igalt poolt õhku läbi, siis oli neis suviti meeldiv tuulutus. Ka ei mäleta, et istmed oluliselt ebamugavamad oleks olnud. Võimalik, et viimane meenutus on väheke segatud lapsepõlveuimast- rohi rohelisem ja taevas sinisem.
Olen mõtisklenud, et kas kuskilt Riia bussipargist pole võimalik mõnd Ikarust soetada...
Igal juhul jõudu ja jaksu tegemistes, edu!
Postitused: 163
Teemad: 13
Liitus: Feb 2004
Maine:
1
Kas oskab keegi anda head nõu lühikese Ikaruse transpordiks? Kõnealune Ikarus ei ole ise eriti sõiduvõimeline
Ette tänades
EMSA
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
01-09-2008, 21:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-09-2008, 21:12 PM ja muutjaks oli
Edel.)
Võtan arvesse. Ka ajutiselt (üheks korraks) aku laenamise vastu pole mul midagi. Ostes hakkan paari nädala pärast asja vaatama.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 1,157
Teemad: 245
Liitus: Jan 2003
Maine:
8
Muidugi, igaks juhuks ütlen, et Krimmis (ja Ukrainas tervikult) Ikarus on siiaani üsna levinud buss. Jagub ka väga heas s-korras isendeid, näiteks Borispoli lennujaamas töötavad üsna kobedad (sisuliselt mitu aastad vanad) 260-d, Krimmis on väga palju 250 ja 236 mudeleid.
Kas ei oleks lihtsam sealt midagi tuua?
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
260nle sai pandud 250ne reduktor ilma poolasse välja vahetamata.
Postitused: 785
Teemad: 2
Maine:
12
Ungaris Ikaruse keredetailidest puudu ei tule, aga paljud juba aretised uuemate Mani sildade, redouktorite ja muude liikumiseks vajalike komponentidega, Krimm ja idanaabri avarused kindlasti palju mahukamate bussilammaritega, kui lähemalt vaadata, siis Viiburist Ust-Lugani peaks neid palju leiduma. Ja kui mõne veoettevõtte saab kaubale, et ära tooks just selle mida vaja, ei tohiks hind ka kirves olla.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Maine:
10
Viibisin hiljuti Ungaris nädalakese Ikkareid hakkas silma suht vähe,mis olid olid uued mudelid ,lammarite kohta muidugi ei tea.
Postitused: 72
Teemad: 3
Liitus: Dec 2006
Maine:
0
to:EdR p 51, algselt olid Ikaruste rattad balanseeritud ja ka vihid ei olnud eriti suured sest kasutati Yokohama rehve,mis iseenesest olid kullaltki tasakaalus,hiljem vene kummide kasutamisel keevitati kilbi aarikule 16sest kuuskandist kover jupp. to:EdR p60 poolasside nuudistik muutus koos uue planetaarulekandega 80-ndate keskpaiku,vana planetari satelliidid olid suuremad.