Postitused: 54
Teemad: 7
Liitus: Aug 2008
Maine:
0
tere mul on ka RS09 aga hädasti oleks vaja siduri survelaagrit kas kellelgi oleks pakkuda
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jun 2009
Maine:
0
Kui keegi tõsine huviline on hädas oma RS-09 mootoriga - olgus siis 2-e või 4-ne, siis Saaremaal täiesti olemas mees, kes tegeleb originaalmootorite kapitaal remondiga - tal olemas ka korralik varuosabaas ja vajalikud pingid. Hind on muidugi töö vääriline, aga senimaani on kõik rahule jäänud. Olen ka ise seda tööd kõrvalt vaadanud ja võin õelda et tegu on ääretult täpse ja kvaliteetse mootoriga - iseloomustuseks sobib ehk kõige paremini, et bellarussi mootori võib iga loll kirvesilmaga kokku lüüa ja tööle panna, aga sakslasega on hoopis teised lood... tel nr mehel 53404458 - Artur. Ta on ka sakslase (üksikutest) juppidest huvitatud.
PS - senimaani pole räägitud ka asjast, et isenditel millel sai rooli tagurpidi peale panna oli võimalus ka lülitada jõuvõtuvõlli tööle sünkroonis käigukastiga selliselt, et võlli kiirus sõltus sellest mis käiku sa kasutasid.
Postitused: 502
Teemad: 1
Liitus: Nov 2003
Maine:
4
Rooli sai tagurpidi panna siiski ainult esimestel mudelitel aga jõuvõtuvõllide lülitamiseks oli 8 erinevat võimalust, kui ma õigesti mäletan.
Postitused: 5
Liitus: Jun 2009
Maine:
0
Tere
Ehk keegi oskab öelda, kas 8.3-36 mõõduga rehvid ("Continental 8.3 - 36 A6 4PR AS-Farmer TT" või "8.3-36 6PR BKTTR-135") sobivad RS 09 velgedele?
Originaalrehvidel on selline info: Pneumant 8-36 AS W7.
Postitused: 35
Liitus: Jun 2005
Maine:
1
21-06-2009, 23:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2009, 23:14 PM ja muutjaks oli
hajameelne.)
Tere
Minu omal on taga all Continentali 8,3-36A rehvid, rohkem tähti ei leidnud. Velgedele igatahes sobivad. Eelmine suvi said muretsetud.
Postitused: 6
Liitus: Mar 2008
Maine:
0
Postitused: 35
Liitus: Jun 2005
Maine:
1
Tere.
Vabandan, et ei postitanud vanatehnika turu osasse. Kuid kas kellelgi on üle jäänud pihusti alla käivat soojustõkke seibi? Ühte või paremaljuhul kahte.
Ette tänades