Postitused: 409
Teemad: 26
Liitus: Nov 2006
Maine:
0
Kuidas tal need sillad ja plokeeringud töötavad?
Postitused: 620
Teemad: 115
Liitus: Mar 2009
Maine:
7
Oli omalgi kunagi LKT aga suur LKT_120,sai ostetud Viljandi Metsakombinaadist taga suur haarats(vedas metsas laoplatsis pikkatüvi kokku)Masin oli nii korras et ostsin uued akud ja sõitsin 30 km.koju.Tegin natuke remonti,tuled ja nipet -näpet ja teenust tegema.hirmussuur oli oma metsas ma kordagi sellega ei läinud.Suuruselt meenutab K-700-d.Sõita oli väga mugav,käigukang oli pisike hoob armatuuri kõrval,kõik oli elekriga tagant hüdro jutimine käis väigeste lülititega(nagu vanemate MTZ -e tulelülitid)
Siis müüsin Hiiumaale maha,ise sõitis sinna,selt müüdi Tartu kanti,olen kaotanud tarumehe kontaktid.
On veel mõningaid osasid sellele masinale.
Üks LKT-80 oli mõned aastad tagasi Kõo valla metsades tööl
Postitused: 289
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
Maine:
5
Aga kas siis rohkem ei olegi neid imevidinaid Eesti peal?
Mina olengi 87 aasta parim väljalase
Postitused: 620
Teemad: 115
Liitus: Mar 2009
Maine:
7
17-12-2009, 09:34 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-12-2009, 09:39 AM ja muutjaks oli
Armex.)
Minu oma oli,kui see on sama LKT-120 siis võib öelda et oli korralik ja kenake..Mul on isegi dokumendid alles, normaalse hinnaga võiks tagasi osta.
Kas on veel taga suur palgiveo haarats?
Postitused: 216
Teemad: 0
Liitus: May 2005
Maine:
5
Kust traktoreid leida võib ei tea,aga mul on LKT uus starter. Võibolla on kellelgi huvi.
Postitused: 27
Teemad: 15
Liitus: Aug 2008
Maine:
0
Tean, et üks selline 6 rattaga masin (ei ole spetsialist ja marke ei tea) veab soomaal metsa välja ja üks selline 4 rattaga on sama peremehe hoovis lihtsalt aiakaunistuseks.
Postitused: 859
Teemad: 132
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
Siinakndis on yks lkt kopp.
Pole midagi targemat teha
Postitused: 289
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
Maine:
5
Mõningaid huvitavaid asju olen leidnud juba, aga alati võib veel aidata. Olen nüüd Eesti peal ühtteist vaadanud. Tänud muidugi Timm ile. Aga sooviks siis veel asjakohast infot.
Enda masina seisukorrast siis nüüd niipalju, et sai hüdroveoga käru taha aretatud ja täna lähen proovima.
Mina olengi 87 aasta parim väljalase