Postitused: 666
Teemad: 68
Liitus: Aug 2009
Maine:
9
Kuna asi siin tsinkimise jutu peale läks, siis küsiks kohe: mida peaks veel tsinki saatma ehk siis mida on keegi oma´´raskel´´ tsinkinud? Oleks üks saatmine ja tegemine.
Maine:
9
Korvist oleks mõistlik siis ära tsinkida kinnitus poldid, haarad, kummipatjade poldid?
Postitused: 126
Teemad: 89
Liitus: Jun 2009
Maine:
1
06-11-2010, 15:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-11-2010, 15:51 PM ja muutjaks oli
kass69.)
võibolla loll küsimus, aga kui oluline on, et sama velje kodarad hiljem sama velje külge satuksid? et kui tsinkida nelja velje kodarad, kas nad ei pea kuidagi kimbus olema
kuigi ma olen täielik mats, absoluutselt harimata inimene, tantsin ma teiega kui võrdne võrdsega.
Maine:
9
Rakis oli mõeldud pärast ratasterihtimiseks. Kuna saan töölt ka kella, teeks vähe spetsima rihtimisrakise.
Postitused: 41
Teemad: 8
Liitus: Dec 2005
Maine:
0
Tere. pole ammu siia midagi postitanud aga see-selleks.
Mina läksin emmi velgedega seda teed, et lõikasin kodarad kõik relakaga lahti. Kõik need kodara mutrid olid nii kinni roostetanud, et ei aidand löögiga ehmatamine ega roostesurm.
Kodarad ostsin Kurtna laadalt uued, kui mälu ei peta siis läks alla 400 krooni ratas.
Pöiad lasin relaka otsa käiva traatharjaga puhtaks ja rummud treiali kätte, ühes lasi ka piduri tööpinnad üle.
Kuid kodarate koostamisega hakkama ma ei saanud, lasin kogenumatel meestel teha.
Postitused: 48
Teemad: 11
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
Mul selline lugu, et velg iseenesest korralik, kui aga rehvi-sisekummi eemaldasin, tuli veljepealne rooste välja. Küsimus, et millega peale traatharja ja buvanoliga töötlemist veljepealne katta?