17-09-2010, 12:26 PM
Video ise oli igati huvitav vaadata, kuid mida see politseiauto seal enne lõppu majandas?
(11-11-2010, 15:29 PM)mrali Kirjutas: Pigem mõtlesin tampimise all vahetevahel ka siin liikuvat kriitikat neilt, kes asjadest ja tagamaadest midagi ei tea (teema - mida te ikka kõike kogute ja roostetada lasete...). Eriti aktiivne oli see mingi periood paar aastat tagasi. Aga see selleks.
(11-11-2010, 17:52 PM)Sillu Kirjutas: Keegi ei ole eitanudki, et asjaolu, et osa Järva-Jaani varjupaiga eksponaate tõepoolest lageda taeva all seisavad, on probleem. Teisalt aga - kuipaljud nn. kritiseerijatest ise on hoiustanud niipalju sõidukeid, kuipaljud Järva-Jaani eksponaatidest katuse all seisavad?!? (Ma täpset arvu tõesti ei oska öelda, aga suurusjärk peaks olema ca 1/4-1/3 varjupaiga kogus olevate sõidukite üldarvust.
(11-11-2010, 20:47 PM)dad Kirjutas: Aga miks mitte panna kohe 2 korda või veel parem 5 korda rohkem? Või juba 100?Üritasin mis ma üritasin, aga sellest seosetust jutust "iva" leida ei suutnudki. Mina ei ole enda tsiteerimise aluseks olnud postituses mitte mingisugustest salapärastest "kordadest" kirjutanud.
(11-11-2010, 20:47 PM)dad Kirjutas: Et kui sul on 1 viisakas sõiduk viisakalt hoiustatud, siis pole sa mittekeegi?Einoh, inimeste fantaasialend võib ikka piiritu olla! Missugusest kohast minu postituses Sa otseselt seda välja lugesid?!?
(11-11-2010, 16:44 PM)dad Kirjutas: Tundub jah, et kõik, mis tehakse JJTS-is on püha lehm, millele võib ainult ansiplikut kaasa määgida, nii kui miskit kriitikat teha oled rahvavaenlane.
Dad.