(Seda postitust muudeti viimati: 28-12-2010, 14:37 PM ja muutjaks oli gruppen.)
üritas pool päeva mul töökoha juures valle teisaldada. Üldiselt oleks laaduriga kiiremini saanud. Tegemist polnud küll ka selle rasketehnikas oleva masina laadse masinaga, vaid mingi suht uue poolne ja mõnevõrra teistsugune peletis oli. Pilte ei teinud.
peletis sööb praegusel ajahetkel Toompea tänaval, KL-i peastaabi kõrval, lumevalle tänava servast. Ilmselt müttab siin mõnda aega veel, kes soovib saab pildistama tulla-minna.
Kas osal neist pole mitte käpad maha võetud ja see sahaosa kitsamaks tehtud, et kevadisi kõndsavalle äärekivi juurest kokku ahnitseda? Aastaid tagasi ma selliseid nagu mäletan kevadisest linnast.
Eile keskpäeval Imaverest Viljandi poole sõites möödusin liinimeeste Zil-157 korvtõstukist, mis umbes 70-se lauluga läbi lumetuisu Viljandi poole kulges. Kahjuks polnud võimalik pilti teha.
Ma mäletan, et vene ajal üksikuid GAZ 63/52 hübriide liikus. Võimalik, et kap.rem. käigus paigaldati mõnele 63-le uuemat tüüpi kabiin. Eriti, kui originaal oli nt. avariis kannatada saanud või totaalselt läbi roostetanud.
Minu teada oli hübriidide tekkele vastu omaaegne GAI, põhjuseks 52 nina ette sellises kõrguses jääv surnud tsoon. Viljandi KEK'i omaaegne katse 63'e samal viisil uuendada lõppeski GAI vahelesegamisega.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!