Postitused: 688
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
6
Pole piltide põhjal aru saanud, kas MTZ-05-le on üldse võimalik niidukit külge panna või see pigem MF ja MB võimalus? Plaan motoblokk soetada eeskätt selleks, et saaks niita kohtades, kuhu traktoriga ei saa ligi.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jul 2011
Maine:
0
Tervist.
Tekkis selline küsimus et kust saab MTZ-05 jaoks varuosi või kes üldse tegelevad MTZ motoblokkidega veel.
Sain vanaonu isendi omale päranduseks ja hakkan seda nüüd siis jälle töökorda ajama. Esmane mure on leida sidurikettaid paar tükki.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jul 2011
Maine:
0
06-07-2011, 13:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-07-2011, 13:38 PM ja muutjaks oli
Tuletegija.)
Kiitus.
Tondi motopoes oli minski friktsioonikettaid täitsa saada
Ma maale lähen siis vaatan kas mul see niiduk alles veel. Ideeliselt ma nagu nägin seda seismas seal.
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Sidurist niipalju, et peaks sobima 125-se minski sidur. Neid on veel lademetes saada. Niiduk on ka masinal olemas, lihtsalt külgepanekusk on vaja roolisammas teistpidi keerata.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Idee iseenesest nutikas - rakendada põka mitte ette vaid taha. Veosild juhi p-ga koormatud ja veab küll!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Vabandan teemavälise postituse pärast, aga kui kellelgi huvi peaks olema, siis mul seisab kodus 2 mf 70 blokki. Kui kellelgi soov osta, siis võtke ühendust rraudsepp@hot.ee
Kui postitus väga vales kohas, siis moded, tegutsege!
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 1,265
Teemad: 76
Maine:
37
Kas keegi on niitnud muru MF 70 originaal rootorniidukiga? Kuna asi on tehtud tõsisest metallist ja on päris raske, siis tekkis üks kahtlus. Nimelt asuvad niiduki ees kaks juhtratast, kust saab ka kõrgust panna. Kuna need suht kitsad, siis kas sellist asja ei teki, et need rattad tallavad heina niikõvasti maakülge, et tera ei jõua enam heina üles tõsta. Niitmata ribasid ei jää?
Postitused: 1,265
Teemad: 76
Maine:
37
Aga milline tera tal originaalis all on. Kas sirge või ikka selline nagu tänapäeva muruniidukitel, kaldu?
Postitused: 23
Teemad: 12
Liitus: May 2009
Maine:
0
Tere. Ega kellelgi üleliigseid raudrattaid MB-1le ole.
jan.liar@hotmail.com või 55552540
Postitused: 69
Teemad: 11
Liitus: May 2005
Maine:
0
Selle ülemise pildi suutsin ma ise ka netist välja tuhlata. Sooviks eelkõige pilti, kus käru on motobloki haakes. Eriti hea oleks ülalt tehtud, pilt. Kui ta lihtsalt selle tiftiga sinna haakesse panna, kas siis kuidagi üles-alla murdma ei hakka? Kas selle toru sees, kust tift läbi läheb peaks olema ka mingi puks või miskit. Kummist või muust materjalist. Või ongi metall-metalli vastu ja kõik.
Maukar
ZAZ965A 1968