15-01-2012, 01:40 AM
Jajahh. Sama lugu kui tsukts pommi saagind. Sõber kartnud, et ehk teeb pauku...sitta kah,mul teine veel!
loll on loll olla.
(15-01-2012, 01:40 AM)IIIFFFAR Kirjutas: Jajahh. Sama lugu kui tsukts pommi saagind. Sõber kartnud, et ehk teeb pauku...sitta kah,mul teine veel!Kui töökojajuhataja olin,siis ükskord lõunalt tulles kuulen,et treiruumist kostab hirmus vilin.Asja uurimisel selgus,et treial Vello treib pingis pooleks vähemalt 200 mm jämedust kahurimürsku.Ise seletab,et lõhkeainet kalapüügiks vaja ja ta neid mürske varemgi pooleks lõikunud.Tol ajal mingeid päästeameteid ega pommirühmasid polnud seepärast transportis tegelane pooleldi läbitreitud mürsu jagratta pakiraamil jumal teab kuhu ja arvatavalt viis töö rauasaega edukalt lõpuni.
(15-01-2012, 10:46 AM)Aspelund Kirjutas: Ja kõigile kaasaja noortele, kes nüüd koduseks demineerijaks kipuvad: elu võib selliseid trikke tehes väga lühikeseks jääda. Nii et parem piirduge lugemise, mitte ise järele proovimisega. On ohutum ja kuivem tunne...
A.
(17-01-2012, 19:50 PM)supp Kirjutas: ...samas viis klassikaasalne kord tikutopsis suvalise koera väljaheite, mille tee äärest leidis, ta muidugi väitis, et järgmine päev olla vilkuritega kiirabiauto maja ette sõitnud aga seda väidet ei julge kinnitadaKui mitte muud, siis ussid võisid krantsil ikka olla! Ja kui krants oli enne hoolega mingeid raipeid õginud, siis võis proov tõesti kummaline tunduda.
(17-01-2012, 19:50 PM)supp Kirjutas: ühel mu koolivennal oli harjumus laborante kiusata sellega, et alati viis ta vedalama proovi 3l purgitäie...üks mu klassivend viis selle jämedama proovi tavalises kilekotis ja kvantitatiivses mõttes andis endast parima.