03-07-2013, 12:21 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2013, 12:21 PM ja muutjaks oli Tom.)
(03-07-2013, 12:21 PM)Tom Kirjutas:Ei saa viriseda jah. Postitused-kommentaarid lähevad üha paremaks ja naljanurk jääb juba alla!(03-07-2013, 08:21 AM)41Degree Kirjutas: Mõni teine mõtleb kolme leheküljega niiduki välja, teeb valmis ja niidab esimesed vaalud takkapihta... Huvitav, kaua see arutelu siin veel kestab?
Mina isiklikult loodan, et aastaid. Meelelahutus missugune!
(03-07-2013, 01:42 AM)comoon Kirjutas:(02-07-2013, 14:04 PM)raivo45 Kirjutas: Tüübil pole keevitus aparaatigi ja tema räägib siin mingi projekti ehitamisest.
Ma pole keevitajaks õppinud ja ei hakka tööd narrima oma oskustega, las seda tööd teevad need, kes on õppinud. Olen neid isehakanud keevitajaid näinud küll, kuidagi keevitavad ära. Minu ülesanne on asi teoreetiliselt valmis mõelda, koos teie abiga muidugi Jupid muretseda ja ise ka muidugi nõu ja jõuga abis olla meistril.
.
(03-07-2013, 11:04 AM)raivo45 Kirjutas: Veel lisaks sellise info teemaalgatajale, et PRIA-lt toetuse saamiseks tuleb kas hein purustada või siis niita aga niitmise korral tuleb see hein sealt ka ära viia. Aga selle vastu on ravim: mersule heina koristuseks looreha taha.
(04-07-2013, 13:36 PM)comoon Kirjutas: Kes vene sõjaväes on käinud, see teab mis tähendab sõna рубаник, ehk venekeelne sõna рубитза. Olid sellised vennikesed vene sõjaväes, kes ajasid iga asja puhul näpuga järge. Tavaliselt olid nad nohikud ja said kolki igaühe käest.
Sama on siin, ise pole midagi kunagi leiutanud, istuvad arvuti taga ja on kõvad mehed kommenteerima, tulevad sulle tänaval vastu, siis situvad püksid täis.
Mis PRIA nõuetest te räägite, hein peab olema niidetud, kedagi ei koti kui kõrgelt või kui peenelt, lennatakse lennukiga üle ja tehakse fotod. Mõni võib tõesti pistelise kontrolli käigus vahele jääda, see on tavaline kadu, nagu liikluses saab Eestis aastas 100 inimest surma, nii jäävad mõned vahele sitasti tehtud tööga.
.
(04-07-2013, 00:25 AM)comoon Kirjutas: Kas sulle tundub et on liialt pikalt venima jäänud?
Keerame nüüd aega tagasi: minu asemel oleks sina ilmselt peale teist kolmandat postitust hakanud ehitama? Ja kaugel sa oleksid, oleksid sa suutnud omale soodsa hinnaga vajalikud jupid osta mõne päevaga, oleks sinu tehniline lahendus praegu niikaugel nagu see praegu on? Aga sa võid omale projekti püstitada ja kohe ehitama hakata Ma võin sulle öelda, et raha, mis ma olen juppide peale pannud, on tühine, mul pole kahju, kui see projekt ka ebaõnnestuks. Sina seevastu oleks oma projekti sada korda ümber teinud, mõttetu raha kulutanud jne.
Kui sa veel aru ei ole saanud, siis kõik on praegu kuhugile kadunud, ju läksid vist häbenema kuhugile, kui nägid projekti paberil, või läksid ise ka ehitama sellist asja pole enne olnud, et päeva möödas ja keegi ei kommenteeri.
.
.
(04-07-2013, 13:36 PM)comoon Kirjutas: Mis PRIA nõuetest te räägite, hein peab olema niidetud, kedagi ei koti kui kõrgelt või kui peenelt, lennatakse lennukiga üle ja tehakse fotod. Mõni võib tõesti pistelise kontrolli käigus vahele jääda, see on tavaline kadu, nagu liikluses saab Eestis aastas 100 inimest surma, nii jäävad mõned vahele sitasti tehtud tööga.
(04-07-2013, 01:27 AM)comoon Kirjutas: Ehk teed enda isevalmistatud niidukist, eriti tehnilisest lahendusest, mõne pildi ja laed siia üles või saadad mulle meilile tiit456@hot.ee
(04-07-2013, 00:25 AM)comoon Kirjutas: Kui sa veel aru ei ole saanud, siis kõik on praegu kuhugile kadunud, ju läksid vist häbenema kuhugile, kui nägid projekti paberil, või läksid ise ka ehitama sellist asja pole enne olnud, et päeva möödas ja keegi ei kommenteeri.
.
.
(04-07-2013, 00:25 AM)comoon Kirjutas: Kui sa veel aru ei ole saanud, siis kõik on praegu kuhugile kadunud, ju läksid vist häbenema kuhugile, kui nägid projekti paberil, või läksid ise ka ehitama sellist asja pole enne olnud, et päeva möödas ja keegi ei kommenteeri
.