11-07-2013, 21:21 PM
On kellelgil MTZ millel Poola kabiin peal.
(12-07-2013, 00:03 AM)mlsluik Kirjutas: Minu käsi on neid nn "poola kabiine" päris mitmeid paigaldanud, kõik isendid on eestisse jäänud. Siin foorumis peaks näiteks Ahtol selline kabiin olema...
(18-06-2013, 14:34 PM)saarrand Kirjutas: Nõustun eelkõnelejaga, ka mina pole selliseid labasid näinud. Ise ostsin paar aastat tagasi selle tsentrifuugi uue ja seal neid ka ei olnud.
(13-07-2013, 08:27 AM)v6sa Kirjutas: Vahet ei ole, millise silla paned. Lendama hakkavad kas kardaaniristid või jaotuskasti hammasrattad. Sul ju mootorist hulga rohkem välja tulemas, kui tehaseoriginaalil.
Äkki nüüd keegi oskab kinnitada seda väidet, kuid sirge silla puhul olevat esiraam teistsugune ja vanatüübilise silla asemel sirge paigaldamisel tuleb ka küna vahetada...
Ise tehes ei ole vahet. Võta sild 6-silindrilise traktori alt (need on suti tummisemad). Niikuinii pead ise aretama ja ülevaatusel lootma, et kontrollija ei taipa küsida ja ise ära sellest ometi juttu tee.
Esiripp toeta kindastli lisaraamiga üle poolraamide sidurikoja külge.
(13-07-2013, 08:40 AM)CORRADOg60 Kirjutas:(12-07-2013, 23:38 PM)AhtoP Kirjutas: Olen kuulunud midagi corrado sillast, mis pidi olema väga tugev.
Ehk mõtled ikka Carraro silda, selliseid mingi aeg nn "eksport" masinatele paigaldati. Itaallaste tehtud.
(15-07-2013, 18:31 PM)deeremees Kirjutas: Mtz 82 rooli küljes olev kang, millega saab rooliratast nihutada. Küsimus seisnebki selles kas seda kangi peab kuidagi suruma või tõmbama. Oleks hea kui pildi ka kuskilt saaks.
(17-07-2013, 19:16 PM)Buzzet Kirjutas: samas saaks antud kabiini kasutada, kui raviruum, ent, kui vee asemel hoopis tuline soodalahus sisse valada, siis peaks hingamisteede haigustest ja nohust kiirelt vabanema.
(18-07-2013, 18:33 PM)deeremees Kirjutas: Mina olen näinud selliseid russi mehi kes lähevad öösel heina niitma, kuna päeval pole võimalik seda teha.TRAKTOR KUUMENEB ÜLE JA JUHT KA SEAL SEES