Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
auu inimesed, miks te tahate panna sadulale naturaalnahka, mitte kunstnahka? Naturaalnahka kasutatakse tavaliselt ainult näituseratastel... (imab niiskust, venib välja jne)
Naturaalnahka kasutasid 50ndatel osade sadulate tegemiseks ka venelased kuna lihtsalt seda oli lihtsam hankida kui kunstnahka toota... ja loomulikult on naturaalnahaga ka päris vanaaegsed masinad...
Postitused: 35
Teemad: 2
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
oleneb millisest nahast sa
tahad teha endale tegin tavalisest seemis
nahast sadula planetsile sai vana järgi võetud lõige ja mütt õmbles masinaga kokku,muidugi on mõttekas panna nahale alusriie see tagab kestvuse kinnitatud sai tavaliste tõmbe neetidega.Senimaani
pole sadulaga midagi jutunud sai tehtud
1998 aastal.
Kokkuvõtteks vaatamata kuntstnahale
sai asi igati ilus ja odav!
hmm...mul mingi minski iste..täiesti räbal.
mõte tekkis selline, et lõikaks vana zigulli istme nahast välja :keersilm on see vastupidav ?
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Vabandust, aga ei saa kohe mitte aru, miks peab mööda igasuguseid kaltsukaid otsima või ziguli istmeid doonoritena kasutama... kas ei ole lihtsam poodi minna ja rullis müüdavast kunstnahast omale sobiva paksusega, sobivat värvi ja sobiva suurusega tükk osta...
See, kas keegi ise sadula korda teeb või sobiva töökoja abi kasutab on juba oskuste küsimus... aga 50% omaenesetarkusest tehtud sadulatega on küll nii, et \"oleks näinud kui neid tehti oleks hüüdnud ärge tehke...\". Aga võibolla on viga minu väärastunud maitses ja selles, et ma kohe üldse \"rotte\" ei salli ja leian lihtsalt liiga paljude rataste küljest rotistumise algeid...
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
kas kunst nahk vett peab ?
Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
Mul on pakkuda odavalt kunstnahareste, kel huvi andke teada U2U.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.