Sama situatsioon oli üks veerand matemaatika tunnis. Enam andektoote ei tohtinud rääkida, rääkisime siis tõestisündinud lugusid.
Kutskun kõiki kaasfoorumlasi ennastsalgavale ja inimvõimete piiri ületavale tööle tõestisündinud lugude ülestähendamisel!
Ei ole tegelikult naljanurga teema.
Kuid vahva ikkagi.
Ise sai ju kah sellel ajal muusikat kuulatud ja ringi käidud!
Paelkiri artiklil on kummaline!
Kuid lood kuulatamiseks ja hea ajale tagasi vaadata.
(24-01-2014, 21:37 PM)Roland Kirjutas: Ei ole tegelikult naljanurga teema.
Kuid vahva ikkagi.
"Uskumatu, aga 20 aastat tagasi ei möödunud nende veidrate lugudeta ükski reede õhtu" !
Naljanurga teemasse sobib kindlasti selle artikli autor ise aga mitte need lood...
Naljakas et delfis võib artikli avaldada keegi "kollanokk" kelle jaoks temale mittemeeldiv/vana vms.kohe veider. Minu jaoks on jällegi "veider" praegune poppmuusika
Enda nooruspõlves oli väga populaarne disco ja vanemat muusikat sai siis peetud natuke "penskarlikuks".Vanemaks saades hakkasin kuulama kõike nö. "Suveniirist - Metallicani".
Tänapäevasest poppmuusikast ei arva midagi ja praegused noored peavad jälle 80/90ndate alguse discot/vaibakloppi parajaks"penskarimuusikaks"
No pensionipõlves(kui sinnani üldse välja veab) kuulata tümpsu/vaibakloppi ja sellega häirida noori...nu ma ei tea...
Jutt kisub vääga teemast välja aga ksf.svenson ju kirjutas et nalja ei tohi teha enamp
(24-01-2014, 21:37 PM)Roland Kirjutas: Ei ole tegelikult naljanurga teema.
Kuid vahva ikkagi.
"Uskumatu, aga 20 aastat tagasi ei möödunud nende veidrate lugudeta ükski reede õhtu" !
Naljanurga teemasse sobib kindlasti selle artikli autor ise aga mitte need lood...
Naljakas et delfis võib artikli avaldada keegi "kollanokk" kelle jaoks temale mittemeeldiv/vana vms.kohe veider. Minu jaoks on jällegi "veider" praegune poppmuusika
Enda nooruspõlves oli väga populaarne disco ja vanemat muusikat sai siis peetud natuke "penskarlikuks".Vanemaks saades hakkasin kuulama kõike nö. "Suveniirist - Metallicani".
Tänapäevasest poppmuusikast ei arva midagi ja praegused noored peavad jälle 80/90ndate alguse discot/vaibakloppi parajaks"penskarimuusikaks"
No pensionipõlves(kui sinnani üldse välja veab) kuulata tümpsu/vaibakloppi ja sellega häirida noori...nu ma ei tea...
Jutt kisub vääga teemast välja aga ksf.svenson ju kirjutas et nalja ei tohi teha enamp
(26-01-2014, 00:47 AM)mlsluik Kirjutas: Mulle jättis sügava jälje üks vanem video... eriti see kui vanamehel ajalehe põlema paneb... Ime et maha pole veel löödud selliseid ahveriste :d
See ei ole ju Remi. Ajalehe paneb põlema mingi suvaline turakas. Remi taset väga sellega ei püüa. Tegelikult on ikka väga raske Gaillardile võrdset geniaalsust sünnitada
(Seda postitust muudeti viimati: 26-01-2014, 13:37 PM ja muutjaks oli Kombimiis.)
Ma tõttöelda ei tea kas asi on naljakas aga...
Eile hommikul tulin purjakil koju. Lahkudes jäi voodi peale talvejope kus taskus oli suuremat sorti puutumata Hesburgeri päts. Et kui tulen, hea võtta enne magamaminekut.
Usin hiirepoiss tahtis minna "otse" ja pures jopesse 5*5 cm suuruse augu, tasku kohale. Naersin kuna see tundus uskumatu. Katsusin tasku, burger jäljetult kadunud. Naersin veel kõvemini "sest et see ei saa olla tõsi, ma olen vist ikka veel korralikult purjus" mõtlesin.
24h hiljem ärgates ja segasevõitu mälestusi kontrollides oli jätkuvalt jopes auk ja burger kadund. Enam pole nii naljakas Peab paikama hakkama...
Ksjuures see meisterdis teise pildi pealt tundub täiesti funktsionaalne ja nutikas olema Kate peal, et pealtpoolt ei kahjustaks, võrk allpool, et õhk läbi käiks ja vastukaalud, et katte avamine liiga vaevarikas poleks ... Lisaks sellele pakub mõningast kaitset ka igasugu joobarite eest.