07-01-2014, 03:05 AM
Aga mis rehvi soovitavad kaasfoorumlased kasutada kaarkummi asemel? Hind ka muidugi oluline (st ulmehinda maksta ei soovi)
Mina olengi 87 aasta parim väljalase

(07-01-2014, 03:05 AM)Jaanus9112 Kirjutas: Aga mis rehvi soovitavad kaasfoorumlased kasutada kaarkummi asemel? Hind ka muidugi oluline (st ulmehinda maksta ei soovi)
(07-01-2014, 17:50 PM)KristjanT Kirjutas: 2715 poolt välja pakutud 600/22,5 ja 700/22,5 sellise tasase mustriga on suhteliselt levinud mõõdud väiksematele päris vedajamasinatele ning seepärast on neid lihtne kasutatuna leida. Kui hästi otsida, võib leida suhteliselt hea jooksu, mis veel tükk aega kestab. Paraku osatakse ka kasutatud metsamasina rehvide eest head raha küsida, kaarkummid on nende kõrval tasuta kraam. Ida-Virumaal on mitu ettevõtet, kes neid kasutatud rehve müüvad. Võid sealt uurida.
(07-01-2014, 20:38 PM)Jaanus9112 Kirjutas: Seljuhul tuleb Reisenbukiga rääkidaJah, uuri Reisenbukilt, aga lisaks on ka Mustvees keegi. Ise käinud ei ole, aga keegi kunagi mulle ütles, et seal müüvad ka kasutatud metsaka rehve. Vist on Revan OÜ. Telefonikõne ja saad selgust. Siis hinna ja rehvide seisukorra võrdlusega leiad parimad variandid.
(26-01-2014, 20:00 PM)mlsluik Kirjutas: Aahh, miks siin LIKE nuppu poleSuht tugev kett, jää krihvid võiks ka veel olla
![]()
Enda metsakal ei viitsind aastaid kette suveks maha võtta, samas ega eriti ei kasutanud ka...
Mul oli üks pakk mis käis tagasilla alla, sõitsin tagurpidi paku otsa siis jäi üks ratas õhku, keerutasid kahekesi keti peale ja voila. Peale väikest sõitu kerge pingutus ja tuld
(26-01-2014, 21:10 PM)huvi5 Kirjutas: Ei saa mainimata jätta, et akent on ägedalt soojustatud.
(26-01-2014, 22:01 PM)Rapsijuurikas Kirjutas: Ketid lähevad tegelikult ise peale.Vead ratta ette keti lahti,paned peenikese nööriga rehvimustri vahelt läbi,sõidad pikkamööda edasi,kui oled üksi siis vahepeal kontrollid,vajadusel sätid,sõidad seni kuni rehv hakkab jõudma maas oleva keti otsani ning rehvi peal olev ots alla ripub ning ühendad,pingutad.Edu
(02-02-2014, 17:32 PM)2715 Kirjutas: See lülituse ehitamine on küll täiesti mittevajalik asi.
Mul selline pump ei teagi kaua peal olnud ja välja on ainult maanteesõiduks võetud.
Väljavedajatel on selline asi väntvõlli otsast kummimuhviga ja puudub võimalus välja lülitada.
Küll aga hoiatan ära et kui see vahepukk pole ideaalselt sirge jääd varsti võlli nuutidest ilma.
Kindlasti on see peale keevitamist ka üle treitud mõlemalt poolt ja ka äärikud on peale keevitamist mõõtu treitud mõlemad korraga ilma detaili ümber keeramata.