Postitused: 620
Teemad: 115
Liitus: Mar 2009
Maine:
7
Võrr äge kui kutt ei tee siis kutt ei õpi,areda edasi,tubli.Kas o parem kui jõlgub linna -küla vahel õllepurk peos või aretab võrri?
Postitused: 281
Teemad: 34
Liitus: Sep 2004
Maine:
3
võrriga sõitnu tunneb ära kõrvetatud vasakust jalast
Postitused: 773
Teemad: 61
Liitus: Oct 2008
Maine:
10
Jätka samas vaimus!
Tegutsedes arened, aga ära pea paljuks vanemate tegijate käest nõu küsida, jääb ümbertegemise arvelt aega uute asjadega tegelemiseks.
Do'nt panic
Postitused: 14
Teemad: 4
Liitus: Aug 2012
Maine:
0
13-08-2012, 20:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-08-2012, 21:00 PM ja muutjaks oli
Deinis.)
Oo, this good. Mootor liigub väga hästi ainuke viga, et raam on suht pehme ja natuke banaan(kõver), niiet tuleks vist tugevndusi keevitada ohtralt!ja ette tuleks ka ilmselt bmxi velg panna see mingi Edama juust seal ees sellest asja ei saa!,aga kui hakata rääkima võistlustest siis on nii, et mõnel võistlusel on ikka hüppeid ka ja kui see asi pöördes on ja peaks kuskile hüppesse minema siis ongi see, et sa maandud raamiga kuskil hunnikus.
Mõtlen, et peaks ilusti ära värvima ja esihargi ära vahetama ja amortidega esihargi asemele panema, aga värvimisel ma ei kujuta ette ka mis värvi see olema peaks?
Postitused: 14
Teemad: 4
Liitus: Aug 2012
Maine:
0
Tere taas, olin unustanud kõik paroolid ja muud, et sisse logida. Nüüdseks on see aparaat vararauas, mida ma siiralt kahetsen ja olen väga idioot, et seda tegin
GetAwayTuning