10-05-2014, 12:48 PM
Ostad paar uniball-i ja teed täpselt õiges mõõdus tüki.
(10-05-2014, 16:13 PM)vootele Kirjutas: Keermed teed ikka keermelõikuriga.ma ise võrus. aga kas e-poodi ei ole uniballidele hea hinnaga?
Uniballe saab Tallinnas näiteks Järve keskusest, Tööriistamarketist.
Kui endal tööriistu ei ole, võid tulla meile ehitama
http://www.kultuurikatel.ee/makerlab/
(10-05-2014, 16:25 PM)vootele Kirjutas: Ebayst osta saad?Tahaks ikka eestist.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=uni...d&_sacat=0
(12-05-2014, 00:10 AM)sepik Kirjutas: Drušba kardi ehitajale .... su küsimusele vastuseks niipalju,et seda võlli ei ole pikemaks keevitatud,vaid kui ma nüüd õieti mäletan siis sai seda sääreka hammakat õhemaks lõigatud.
(13-05-2014, 16:29 PM)marjakangur Kirjutas: Nii, eemaldasin nüüd käepideme družbalt...No katsu ikka ise ka natuke peaga mõelda. Kui iga väiksema ja iseenesestmõistetava asja kohta tuleb foorumist nõu küsida, tasub seda iseehitamise värki tõsiselt kaaluda...
Tekkis üks küsimus: et kuidas ma saaks kinnitada reduktori mootori külge ilma selle raamita? Sest see raam hoidis seda kinni.
(13-05-2014, 18:38 PM)Janx Kirjutas:(13-05-2014, 16:29 PM)marjakangur Kirjutas: Nii, eemaldasin nüüd käepideme družbalt...No katsu ikka ise ka natuke peaga mõelda. Kui iga väiksema ja iseenesestmõistetava asja kohta tuleb foorumist nõu küsida, tasub seda iseehitamise värki tõsiselt kaaluda...
Tekkis üks küsimus: et kuidas ma saaks kinnitada reduktori mootori külge ilma selle raamita? Sest see raam hoidis seda kinni.
(13-05-2014, 17:22 PM)rocker Kirjutas: Lõikad selle klambri raami küljest maha ja ongi olemas!
(13-05-2014, 18:54 PM)marjakangur Kirjutas:(13-05-2014, 18:38 PM)Janx Kirjutas:(13-05-2014, 16:29 PM)marjakangur Kirjutas: Nii, eemaldasin nüüd käepideme družbalt...No katsu ikka ise ka natuke peaga mõelda. Kui iga väiksema ja iseenesestmõistetava asja kohta tuleb foorumist nõu küsida, tasub seda iseehitamise värki tõsiselt kaaluda...
Kui sa kõvamees siia targutama tuled, siis see koht ei ole just absull sinule. Võibolla sa peaks muu teema vaatamist kaaluma, kui ei taha abi pakkuda, siis sa ei pea vaatama või silmakirjatsema.
(13-05-2014, 17:22 PM)rocker Kirjutas: Lõikad selle klambri raami küljest maha ja ongi olemas!
Ma sain raami lahti ammu, ei takista mingi klamber, kuid käepideme raam hoidis reduktorit ja mootorit koos.