Niipalju häid mõtteid, .. tänan kõiki ! Eriti aga Msluike- see pimedate punnide mõte andis uue idee- sinna võiks ka kraanid vahele panna ja siis saab mootori maksimaalpöördeid reguleerida, et hürdopumpa lõhki ei lööks

.
Kollektori ümberpööramine nagu ei õnnestu, vaatasin, et poldaugudki ei sobi. Ja kollektori kohal on kohe õhufilter. Siis peaks ka selle ümber tegema. Muidugi saaks teha uue kollektori, sellega aga selline jama, et vist ei oska

... õigemini ei kujuta ette. Kui korra näeksin, siis teeksin järgi küll

. Kas uue tegemine näiks välja kuidagi nii, et see nö plaat, mis mootori külge käib, jääks alles, torustiku aga lõikaks maha ja keevitaks uue külge?
Kõige lihtsam oleks aga vist Tifti esimene variant, et keeran julmalt taha (

) ja siis viin kohe kaks toru üheks ja siis edasi kuhu sobib. Paras pähkel ikkagi see raamivärk.
Avastasin, et ka õlireservuaarid ei mahu selle raami sisse ära nagu esialgselt plaanis oli, sest igale poole tuleb kõiksugu kinnitusi teha ja piisavat mahtu ei saa kätte. Ja õlipaak jääks ka hüdropumbast allapoole- ehk ei ole ka hea. Ega see pealevoolu paremaks ei teeks. Ikkagi tuleb siis see paak mulle tagumiku taha sättida :
See on tegelikult üsna väike paak, ma arvan, et mingi 40 liitrit max- mõõdan ära, siis saan täpselt teada, Aga selle paagiga ei pea vast palju vaeva nägema enam

. Kas tasuks see ka korra lahti võtta ja vaadata mis seal sees on?

Ma oleks ka väga tänulik kui keegi seletaks ära, et mis torud seal mille jaoks on? Minumeelest on neid seal natuke ülearu

?
Ja kui kellelgi on pisikest kolmekäigulist käimakasti, siis oleksin huvitatud. Kui on ramondile alluv, siis võib ka selline olla. Ma arvan, et see jvv-i 1000 p/min on natuke palju ja üldse oleks hea kui saaks kiirustege mängida ja ka tagurpidi käima panna.