Postitused: 1,288
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Enda mure 346xpg'ga lahenes siis nönda, et poolast sai läbi saksa ebay uus kolb tellitud, mis koos saatmisega 20 euri maksma läks. Silindri ravisin torusiili ja peene liivapaberiga korda ning nüüd vöib jälle metsa minna.
Tänud kaasamötlejatele.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 2,323
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Tõesti väärt videod. Hea, et venekeelsete raamatute lugemisega oma keeleoskust rooste ei ole lasnud minna- ladusa jutu aga kiire kõnega mees. Mu kokkupandud Stihlil tühikäik pikalt ei kesta- paned sae käest ja varsti mootor seisab. Ju ongi see 08 mm bensiiniklapil paigast. Eks apse oli ka- voldiline vaakumiimpulsside voolik oli karbussi alla lahti jäänud. Käis, kuid jõudu absoluutselt polnud- päev kulus soti saamiseks.
Postitused: 415
Teemad: 25
Liitus: Sep 2010
Maine:
4
Austatud saemehed,tekkis mure võsalõikaja traksidega.Husgvarna originaalid lihtsalt läbi kulunud, nii rihmad kui plast detailid.Edasimüüjate pakutavad aseained mehemõõdus riietatud kodanikule ümber ei ulata.Uue orig. trakside hind lasi alalõua lausa ripakile.Ehk on kellegil kasutatud orig. trakse müüa tõmbab ehk lõua ka paikka.Tänan.
Postitused: 420
Teemad: 4
Liitus: Dec 2011
Maine:
4
Jaakpoiss ma olen veel uvitatud sellest gaasirutskast, ehk teed pildi ka ja ma arvan, et saame kaubale ka.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Ei luba aga tean et olemas on! otsin paaripäevaga ülesse! homme õhtu ehk jõuab juba! täna silma ei jäänud! kas aretad neile peale?
Veel pole maha löödud
Maine:
4
Plaanis oli aretada jah. Originaal sisteem on paras kaka.
Maine:
27
Krt Jaak helistand ometi. Olin sealkandis veel jupp aega- pildistasin mõisat, uinuvat lõvi ja läbi metsa sattusin veel saninstruktori Timmi kaaskonna mahasadamiskohale. Nüüd sina sõbrast ilma ja ega mina ka päris ära päästetud saanud (Stihli sanga edasi kuusakoskist otsin).
Maine:
4
Kas ma näen sitasti või on tõepoolest gaasilukusti puudu?
Maine:
27
Viisnurga lähikonda veel rist sobis? Silma järgi need lähikonna tammed olid üsna malgad siis.