Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
17-04-2015, 20:57 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2015, 21:00 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
(17-04-2015, 18:03 PM)diesel Kirjutas: a ma tahaks lihtsalt teada, et mis teil diisli vasta on?
Ei olegi midagi, lahe sell!
Tõsiselt rääkides, siis diisel õigustab ennast suurte masinate juures ning annab väikese puhul efekti vaid 24/7 töötades. Erijuhtumiks olla see, kui kavatsetakse üle minna gaasile.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Kas keegi oskab öelda mtz esisilla kardaaniflantsi aukude vahet kas siis tsentrist tsentrisse või augu servast- augu serva? Nimelt sooviks siis gaz tagasilla külge ühendada mootorit ja üheks variandiks hüppas pähe sobitada mtz gardaani flants gaz51 tagasilla reduktori flantsi külge.
Kuna sain kaasfoorumlaselt tummise tagasilla, siis plaan ehitada sellest motoplokk või pisem traktor mille mõtet olen juba aastaid peas veeretanud ja hiina motoplokk tundus siiski liiga õhukesest metallist ning kergekaaluline olevat
Postitused: 79
Teemad: 2
Liitus: Oct 2013
Maine:
0
Ise ka ühe mf-i diiseldanud ,kütusekulu peaaegu olematu!
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
huupi pakun. aga kusagil justkui olen kohanud midagi sarnast väljamaa saidil hind oli 3800-4000 eur, korralik diiselmootor seal peal ise maksab juba üle 1000eur
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kui kunagi kuugeldasin oma väiksema kollase lombardini diisli kohta, siis leidsin küll umbes miljon vastet, kus mainitet kone igatsugu motoplokkide jõuallikaks oli.
noormaalse naisterahva jägu massi ja tosina suksu ramm.
mul on ka kirjade järgi umbes sama jõuga bensukas ka ühe purustaja külges. silma järgi on diislist pisem küll. poolt vist päris mitte, aga kolmandiku jägu kindlasti. massist põle aimu.
jäksab see bensukas ka oma töö kenasti ää teha.
ei laida kumbagi.
ainumas kindel vahe on see, et bensukas tahab poolte pööretega käies tubli liitri tunni kohta. diisliga tuleb juurde valamist paar korda aastas ette võtta.
no hüva, kasutan erinevalt. päriselus oleks sarnase kasutamise puhul vast ehk kolmekordne küttekulu vahe, mitte rohkem.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Ega minagi teda laida ainult vaatasin,et minu MTZ05 jaksab künda kaheobese adrast tehtud adraga palju lõbusamalt ja künd jääb künni moodi.Nati paneks isegi sinna bensaka asemele,aga kapsamaa nii väike,et selle jõuab ka originaal motoga ära teha.
Postitused: 411
Teemad: 25
Liitus: Sep 2010
Maine:
4
Tegelikult mullefrees teeb teiste tegematta tööd alati ära.Pole miskit muud vaja.Asendamatu riistpuu.