(28-06-2015, 19:49 PM)karvik Kirjutas: (28-06-2015, 17:40 PM)donn Kirjutas: (28-06-2015, 00:40 AM)karvik Kirjutas: Miks nad just nii peavad olema? Miks keksel halvem on?
Minuarvates on neil viimastel küttekoldedki vale kohapeal .
Naabrivana arvamusega võiks selles vallas pimesi nõustuda. Vastuvaidlemine võrduks isale lastetegemise õpetamisega.
Noh, aga õpeta siis isa n*kkuma.
Soojuse ja suitsu ahjust välja laskmisel kohe otse ülevalt ima, et see oleks ahjus kuidagi moodi oma mõju rahulikult avaldada saanud? Ei mõista.
Ega ma muidugi ei tea, võib olla on see alt koldega nii palju teine, et ma ei saa kogu ahjust aru, aga seepärast ma küsingi kuidas n*ss käib.
Ise saan ainul kolm korda tõestada, et olen saanud. Isand Donn vast kogenum.
Rahu härrased!
Isand Donni jutul on ju iva sees
Asi ei ole mitte ahju alumises vaid ülemises otsas.
Suitsutorud on vale koha peal, sest nad asuvad keskel.
Kui lisad uued halud tulle tekib nn must(paha) suits puu süttimisel ja liigne tahm. Kui juhtumisi on liha resti asetus sellest torust kõrgemal, samal tasapinnal või ainult 10cm all pool siis lihtsalt vastikut liha. Lisaks kui küpsetuskolle on veel väikse mahuga, siis pole sel mustal suitsul kuhugi ka eemalduda, seega määrib ta hea liha ja rikub maitse.
Samas olen ma turgudel märganud korduvalt musta värvi liha meenutab kummikuga kiirelt küpsetatud liha -must tahm peale ja valmis.
Ahjaa - minu masina parki kuulub 4 erinevat BBQ ahju, millest üks on täielik saast, üks vajab neist õhu peale saamise korrigeerimist ja ülejäänud kaks kärvad kah.
Kuskil on veel ka ca 6-7 grilli erinevas suuruses ning vajadusek ja lisaks kogemused alates aastast 2003.
Kui muil poleks paganama kiire ühe kuradi lõkke pärast, mis hävitas mu elu töö
, siis võtaks su käekõrvale ja räägiks ning näitaks pikemalt kohapeal.