Postitused: 1,025
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
7
ETV pealt vöi oli see ETV2, jookseb selline saade nagu 8MM ja seal aegajalt vilksavad kaardist läbi lääne autod, mis liikusid siinses vabrikus ringi.
Postitused: 187
Teemad: 14
Liitus: Aug 2012
Maine:
1
Opel võib olla ka Commodore
Tekstid ja sisuloome sinu kodulehele, e-poele, blogile!
info.pantertrade@gmail.com
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
tehnika poolest on seal 0, ehk mingil veneajal olla plokk lõhki külmand ja siis moto koos kastiga kaduma läind, muusosas on orikas, isegi raadio on sees, prega tuleb suva sbl vahele, ehk kiiruga on tulevaks kevadeks vaja liikuma saada, muidu mul huvi kaob
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Jess, must number juba peal !! Nii hoida !
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Kas see kilp on kuskilt tee äärest leitud hiljuti? Keegi Mercury omanik kaotas oma ilukilbi hiljuti ja otsib seda taga.
Postitused: 1,171
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Ei. Ford, äiapapa omand. Auto tegi ränga avarii ja lõpetas? emexsis. Laatadel tehti kindlast nii mõnigi pilt autost. Heleroheline kupee oli.
Postitused: 5,827
Teemad: 742
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Kas see eksisteeris Mulgimaal?
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
5
Jah. Viljandi rajoonis, Viljandi näidissovhoosis.
Postitused: 5,827
Teemad: 742
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Kui ma ei eksi, seisis see masin veel 90ndate alguses ühe vana Laz-bussi vraki kõrval, parem külg kõvasti räsitud? See oli üks 80ndate ja 90ndate piiripealse aja üks lahedamaid autosid Mulklandias, lisaks Corvette'le, valgele sisuta Caddy kabrioletile ja Nissan 300 ZX kupeele.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
5
Laubakas oli GAZ 2402-ga.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(13-05-2017, 22:36 PM)Aspelund Kirjutas: Kui ma ei eksi, seisis see masin veel 90ndate alguses ühe vana Laz-bussi vraki kõrval, parem külg kõvasti räsitud? See oli üks 80ndate ja 90ndate piiripealse aja üks lahedamaid autosid Mulklandias, lisaks Corvette'le, valgele sisuta Caddy kabrioletile ja Nissan 300 ZX kupeele.
See roheline ameeriklane sai laupa jah gaz-iga,seisis mitu aastat hunniku otsas kõigile imetlemiseks,laubaka pani omaniku sulane mitte omanik,nii mulle rääkis lähedane.Zil 131-he sugulane ja äi ise.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 2,487
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
(18-04-2019, 22:20 PM)hundu615 Kirjutas: (13-05-2017, 22:36 PM)Aspelund Kirjutas: Kui ma ei eksi, seisis see masin veel 90ndate alguses ühe vana Laz-bussi vraki kõrval, parem külg kõvasti räsitud? See oli üks 80ndate ja 90ndate piiripealse aja üks lahedamaid autosid Mulklandias, lisaks Corvette'le, valgele sisuta Caddy kabrioletile ja Nissan 300 ZX kupeele.
See roheline ameeriklane sai laupa jah gaz-iga,seisis mitu aastat hunniku otsas kõigile imetlemiseks,laubaka pani omaniku sulane mitte omanik,nii mulle rääkis lähedane.Zil 131-he sugulane ja äi ise.
Vabandan teema risustamise pärast, a valge Simpsonitega sodiläkk polnud algselt just päris kabrio. Muundus selliseks poolvägisi, kui natuke üle katuse keerati. Sellele järgnes seosetu periood, kui Vaksali uulitsa Raelis oli alusepeal mootor tükkis kastiga müügis. Millele järgnes lõbus ajastu, kui asi jõudis natuke sobimatu peaülekandega hainina seitsmese aistevahele, mis tingis kapotile rudimentaarse scoop-i. Ja kustumatud mälestused sellest, kuidas junntükk Uue uulitsa mäest pideva valge suitsu saatel ülespoole liikles. Tuim 300-400 meetrit burnouti, kui vanainimese mälu just liialt ei peta
Oh aegu ammuseid...
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(19-04-2019, 01:12 AM)DevilDeVille Kirjutas: (18-04-2019, 22:20 PM)hundu615 Kirjutas: (13-05-2017, 22:36 PM)Aspelund Kirjutas: Kui ma ei eksi, seisis see masin veel 90ndate alguses ühe vana Laz-bussi vraki kõrval, parem külg kõvasti räsitud? See oli üks 80ndate ja 90ndate piiripealse aja üks lahedamaid autosid Mulklandias, lisaks Corvette'le, valgele sisuta Caddy kabrioletile ja Nissan 300 ZX kupeele.
Vabandan teema risustamise pärast, a valge Simpsonitega sodiläkk polnud algselt just päris kabrio. Muundus selliseks poolvägisi, kui natuke üle katuse keerati. Sellele järgnes seosetu periood, kui Vaksali uulitsa Raelis oli alusepeal mootor tükkis kastiga müügis. Millele järgnes lõbus ajastu, kui asi jõudis natuke sobimatu peaülekandega hainina seitsmese aistevahele, mis tingis kapotile rudimentaarse scoop-i. Ja kustumatud mälestused sellest, kuidas junntükk Uue uulitsa mäest pideva valge suitsu saatel ülespoole liikles. Tuim 300-400 meetrit burnouti, kui vanainimese mälu just liialt ei peta
Oh aegu ammuseid...
......oh olid ikka ajad
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983