Postitused: 1,842
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
5-liitrine kanku seda võluvedelikku maksab Stokkeris 20.90 e. jämedalt 4€/L
Kuskohast seda tegelikult hangitakse?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
eelmisel aastal uurisin erimellist seal jäi 5 liitrine kanku samasse suurusjärku. Uurisin ka 20liitrist kuid nii suurt polevat ja viiese lasen vahest päevaga tühjaks... ja no 4 eur liiter on palju oleks 2 siis ka kasutaks seda spetsi. Kui metsatöid sai raha eest tehtud, siis segasime bensiini 30 liitrises kankus, sai segu täpsem ja ühtlasem kui 5 liitri kaupa segada.
Postitused: 4,169
Teemad: 61
Liitus: Dec 2002
Maine:
56
14-09-2016, 11:48 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-09-2016, 11:50 AM ja muutjaks oli
PlyVal64.)
Mehed-kotkad: 4 rutsi liitri eest on ju selline käsitööõlle liitrihind! See on absoluutselt PUHTA põlevvedeliku, millesse on lisatud täiesti puhtalt põlevat määrdeainet, eest ikka suhteliselt vähe küsitud.
Nagu isand diesel kirjutas, siis murutraktorit tankida, kui niita on hektarites + teeb trakats ka muid töid, pisut liiga kulukas, lisaks ei tehta trakatsiga tööd võsas/metsas tuulevaikuses. Samas ma arvan, et ma ei lase trakatsist hooajaga 100 liitrit läbi, seega jääks kulu alla 400 euro. Ning üldse on 4-takti pisut teine teema vs. otse nina all ja kõrva ääres karjuva 2-taktilisega võrreldes. Muuseas, mina sael ja võsakal erinevust käimises ja käivitumises ei märganud. Kui, siis käivituvad hästi natuke paremini aga mu Partner on kõik need aastad alates 2002 ideaalselt käivitunud niisamagi...
Mis aga ksf!viplala tähelepanekusse puutub: ma mitte ei jaksa head õli osta, ma jaksan ka ÕIGET kütust osta! Sest tervise tapmine saab tegelikult alguse ikkagi bensiinijaama solgist, mitte õlist seal sees. Me võime ju ka kalleimat õli valada aga kui voolikust voolab välja haisev läga, on tuleb ikkagi läga. Autodesse jõudev bensiin on juba algselt teine asi, kui alkülaatvedelik. Siis segatakse seda veel tehastes kõikmõeldava pasaga, et mahtu saada, oktaaniarvu tõsta jne. Lõpptulemus ongi nitrolahusti järele lõhnav benseeni, vaike ja muid aromaate täis ülimürgine põlevvedelik.
Mitte, et ma nüüd äkitselt oleks kuidagi rohkem tervislikkusele mõtlema hakanud, einoh - natuke muidugi ikka, kui oled pikuti lõhki lõigatud - aga mootorsaega nina all rõvetossutamine on olnud küll kogu elu probleemiks. Lihtsalt polnud varem õigeid vedelikke saada ja tuli teha nii, nagu sai. Sittta need muud masinad, isegi trimmer on selja taga aga sael oled Sa tööd tehes iseenda ninaga sae sumpsist 50 sendi kaugusel ja enamusel saagidel tuleb heitgaas põrkega tüvest suisa otse näkku... Mul on pikad käed ja imeasendis pingutades suudan sae sumpsi oma ninast 80cm eemale "lükata".
Ja nüüd mõtleme korra veel: kas 4 euri liiter on PALJU??? Teate, palju terviserike maksab????
Postitused: 1,588
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
. . . . . . . . . . . . . . aamen!
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 1,842
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Mis selle võluvedeliku erikaal on vs. tanklabensiinist segul? Tootekaarti ei suutnud kuskilt leida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 3,269
Teemad: 19
Liitus: Apr 2012
Maine:
27
huvitav, et kõik vaid Aspeni alkülaatbensiini mainivad, ometi pole see ainuke, ma nt ei teagi, kus sellist saab. Statoili tanklas on oma Statoili kirjadega alkülaatbensiini kanku müügil, mingit "Spetsiaalbensiini" kankut olen ka ostnud.
Postitused: 48
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
0
Tere targad nimelt mul mure stihl ms 170 saega. Nimelt hakkas mingi aeg jama pihta läks käima ja kohe suri välja ja enam käima ei läinud. Küünal oli nagu märg aga säde oli olemas. Sai siis nikerdatud ja läks kuidagi käima aga tühikäigul ei toiminud pea aegu pool paaki siis hakkas jälle tööle normaalselt. Järgmine päev ei saanud aga teda jälle kaima tõin uue küünla ja mitte mingit kasu polnud ikka ei saanud tööle. Täna puhastasin karpa ära timmisin seda segu kruvi aga käima ei saanudki. Küünal läheb märjaks ja käima ei lähe. Mida seal veel vaadata või vahetada ?
Postitused: 48
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
0
Ise mõtlesin samuti ,et surve all võib säde nõrgaks jääda aga kuidas seda sädet surve all kontrollida ?
Saag pole väga vana mingi 2a ehk aga saaginud on suht vähe mõne õunapuu ja natuke laudu katlajaoks parajaks saaginud.