Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
lõikaks ikka o,75-ga , hädakorral o,8-ga , kulu kindlasti väiksem , nii ajas kui materjalis .
Postitused: 463
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
neliteis pole ju miskit erilist . keegi siin hiljuti pani lingi venemeeste huvitavatele tegemistele , sealt kindlasti hargneb ka palju rellakaratsimise nippe . erikülgedel on käepideme avad üldjuhul vasak/parem , kaheksane keere . sealt hakkad kasvatama , midagi tikksae talla sarnast , serv telgjoonega paralleelne ilusti , edasi delo tehniki . neljateistmest peab saama isegi kausikujulise kettaga (tyrolit näiteks) reipalt nüsida , kusjuures võib alustada eelmisekorra poolikutega ja värskega lõpud . kindlasti mitte lõigata risti materjali .
Postitused: 6,906
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Ketast lammutab kõige rhkem õhukese materjal vale lõikamine. Lõkketünnile pilude tegemine võib võtta terve ketta (sulane lõikab) või siis väheneb läbimõõt uuel kettal 5 - 6 millimeetrit (mina lõikan) erinevus on ilmselt selles, kas kasutada õhukese materjali läbimiseks edasi või tagasiliikumist. Kui ketas õhukest materjali tõstab, siis rebib ka rohkem puru struktuurist välja. Pleki lõikamisel liikuge edasi!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,235
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
Kasutage võimalusel nn.koonuskettaid.Tsentri poole õhenevad.Tüki paremad.
Postitused: 347
Liitus: Jul 2009
Maine:
3
27-11-2016, 18:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-11-2016, 18:10 PM ja muutjaks oli
tanel..)
Ei ole olemas mingeid erinevaid relaka koolkondasid. On inimesed kes kasutavad tööriista õigesti ja on need kes seda ei tee.
Mes need koonuskettad on? Pole kohanudki kusagil.
Postitused: 5,052
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
161
27-11-2016, 20:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-11-2016, 20:30 PM ja muutjaks oli
kass.)
Väga hea teema, inimestele meeldib, üle 12000 korra vaadatud, hulgaliselt postitusi... Ise olen ilmselt rohkem neid ketaslõikureid käes hoidnud ja näinud, kui kümme kirjutajat kokku, aru aga ei ole midagi saanud, lõiganud, tõsi küll, ka eriti ei ole.
Kas selle teema fenomen on see, et puudutab paljusid ja paljudel on sel teemal midagi kaasa rääkida? Kas sellest teemast on midagi kasulikku õppida, peaks midagi kõrva taha panema, loob see mingit uut väärtust? Vähendab mingeid foorumlaste sisepingeid, loob ühtekuuluvustunnet, laseb mingisugust auru välja või on lihtsalt üks tore teema, kedagi ei solva ega riiva ja kus kõik saavad kaasa rääkida?
Mind, kui poeeti ja filosoofi jätab l see teema küll pigem ükskõikseks. (Olen vist küll kõik postitused igaks juhuks läbi lugenud, mine tea...)
Pagan, ksf! Linnuke, Sina ei ole küll siin süüdi, vaatasin, et viimane postitus oli Sinu poolt!
Maine:
95
Kolme sõnaga:
See on infopank.
Kui ma nüüd midagi kasulikku ka ei kirjuta, siis kleebitakse jälle loomavihkaja silt seljale
Midagi tegelikult on. Kunagi ammu õpetasin ühte lootustandvat noormeest autoremontijaks. Tema tiba pelgas rellakat vist ja kõik selle riistaga toimetamised olid sellised poolkobamisi, mutrivõtmeid samal perioodil tema näpu vahel inimsilm enam jälgida ei jõudnud. Soovitasin tal ette kujutada, et rella on pliiats, oletame vildikas/marker misiganes. Nädala pärast ma hakkasin kahetsema juba, kadedus tuli peale tema toimetamisi vaadates
Kõik on mõtlemises kinni.
Üks tore lugu veel. On sellised toredad autod, mille käigukasti ülemiste poltida kättesaamine nõuab padruni pikenduste vahele kahte kardaaniristi. Mingi baieri teema
Tuttav lukksepp lõikas need poldipead KETASLÕIKURIGA maha. Vinged vennad.
Postitused: 1,798
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Sai siin tyroliiti kiidetud eelnevalt ja nojah, aga täna sattus aparaadi otsa sihuke, mis vibas ja katkus ja lõige jäi selline nagu oleks mul käed värisenud. Kuigi täna ei värisenud. Ja ei ostnud ostast, vaid hoopis espakist kalli raha eest. No juhtub ikka. Kui mõni inime näiteks tyroliidi tehasest seda hinnangut lugema juhtub, siis võiks vast kompensatsiooniks mõned korralikud vastu saata.
Maine:
95
27-11-2016, 21:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-11-2016, 21:32 PM ja muutjaks oli
Marko.)
Eks ma siis kaksan Linnukesel järgmisel kohtumisel ühe sabasule ära eksitava kirjutise trahviks
Elu ei pea ainult surmtõsine olema (asjalike nägudega tegelased tammumas ümber vanade jalgrattaraamide kuhja näiteks), on ka tiba lõbu ja kasuliku info jagamist kasvõi nendesamade velopededega. Järgmine kord kahest raamist ühte teed, siis otsid mu kirjutise üles ehk?