Postitused: 346
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
11
Veel sama mootori kohta küsimus.
Klapivahe kui suur? Mingitele 125cc
hiinakatele pakub 0,08 mm. Arvatavasti
sellel samasse rajooni aga kindel pole.
Postitused: 347
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
3
Õhkjahutusega versioonile panin 0.05.
Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
14-02-2017, 22:31 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-02-2017, 00:35 AM ja muutjaks oli
hulgus.)
Harjumaal, oli vist isegi Tln-Trtu mnt lähistel, asub/asus firma, mis tegeles kasutatud puituste-aknede ja muude ehitusmaterjalide ja vanavaraga. Hämaralt meenub, et päris suur üritus oli.
Ja laekus õige vastus:
Aruvalla vanavara turg
tänud.
Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
Küsimus siis Saaremaa meestele - sattusin nägema Kuressaares vedelemas ühte huvitava välimusega maastikuautot. Asus teine siis Cramost sama teed pidi edasi järgmise maja ees. Google mapsi järgi äkki Altmetsa Tehnika OÜ maja ees ja oli küllaltki rohtu kasvanud. Kuna ei olnud oma liikumisvahendiga, siis ei olnud paraku võimalust ka lähemalt autot uurima minna.
Kuna teine paistis nii ilusa kerekujuga, siis uuriks, et kas keegi teab, et mis autoga tegu on? Endal on jäänud sõelale kas siis Jeep Wagoneer, või Nissan Patrol...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Mul tuleb silme ette ikkagi Jeep. Pole küll viimasel ajal tähele pannud, aga minu meelest see seal juba aastaid.
Postitused: 380
Teemad: 3
Liitus: Feb 2013
Maine:
2
Peaks olema jah jeebi marki ja kui väga ei eksi siis võiks see olla ka selle Altmesta oma. Kui soovi siis võin uurida Altmetsa enda käest - tuttav inimene autode alalt.
Postitused: 314
Teemad: 20
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
veel küsimusi tekkinud hiina 110cc atv kohta. Kui suur peab olema pingeregulaatori väljundpinge mis akule tagasi jõuab kui mootor töötab. Hetkel on nüüd seis mul mootoriga nii, et kui tühikäigul tiksub, siis on seal kuskil 10-11V juures pingeregulaatorist väljundjuhtme ja massi vahel. Kui törtsu gaasi annan, siis viskab koheselt 18-20V juurde. Kas ka pikemalt kõrgemaid pöördeid hoides pinge nii kõrgeks jääb, ei oska öelda kuna ei tahtnud väga tossutada kinnises garaažis. Kaine mõistus ütleb, et võiks jääda sinna max 15V juurde aga kuna kindel ei ole, siis küsingi.
Postitused: 659
Teemad: 24
Maine:
7
(19-02-2017, 15:29 PM)Dexter Kirjutas: Peaks olema jah jeebi marki ja kui väga ei eksi siis võiks see olla ka selle Altmesta oma. Kui soovi siis võin uurida Altmetsa enda käest - tuttav inimene autode alalt.
Esialgu ostusoovi ei ole. Lihtsalt möödasõidul jäi silma.
Aga tänud.
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 3,618
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
19-02-2017, 21:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2017, 21:17 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
Kas 60mm laiad lavakarkassiga risti olevad lavalauad (paksus ca 22mm, haab. Kindlasti kuiv) tuleb kinnitada kahe kruviga või piisab ühest? St kas need laval ca 55cm pikad ja astmel ca 25cm pikad pulgad võivad end ka kummi tõmmata või ei pea seda kartma?
Ma ei tahaks kandevpõõnadesse nn kruvimerd. Vist ikka mõistlik panna kahega?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 6,889
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(19-02-2017, 21:15 PM)13piisab Kirjutas: Ma ei tahaks kandevpõõnadesse nn kruvimerd.
Olen näinud lahendust, kus kruvid on asendatud puittüüblitega, ilmselt olid nad liimitud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Maine:
46
(19-02-2017, 20:14 PM)Provoker23 Kirjutas: Kui suur peab olema pingeregulaatori väljundpinge mis akule tagasi jõuab kui mootor töötab. Hetkel on nüüd seis mul mootoriga nii, et kui tühikäigul tiksub, siis on seal kuskil 10-11V juures pingeregulaatorist väljundjuhtme ja massi vahel. Kui törtsu gaasi annan, siis viskab koheselt 18-20V juurde. Kas ka pikemalt kõrgemaid pöördeid hoides pinge nii kõrgeks jääb, ei oska öelda kuna ei tahtnud väga tossutada kinnises garaažis. Kaine mõistus ütleb, et võiks jääda sinna max 15V juurde aga kuna kindel ei ole, siis küsingi.
Regu paistab lühises olema jah. Genekas annab nii palju kui torust tuleb. Minu kogemuste järgi hakkavad kusagil 17 V juures juba tarbijad teispoolsusesse minema.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.