Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(05-09-2017, 13:46 PM)otipoiss Kirjutas: Kas siin foorumis on kellelgi auto Krowniga kokku mäkerdatud? Kas omadused vastavad reklaamile?
Teadmata mis on reklaam siis töötluse efekt selgub ikka pikemas perspektiivis. Ainuke miinus mis kõrva on jäänud et liigsel möslamisel palavamate ilmadega kipub välja tilkuma mis olenevalt autost ja kasutamisest pole mõnes olulorras teps mitte hea.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Eks ka Dinitroli häädus on reklaamis kinni. Tegelikult peaks kõik ML segud olema enam vähem ühte auku, sest retsept ju üks. Olgu ta siis Dinitrol, Movil, Kingoils, ...
Postitused: 872
Teemad: 14
Liitus: Sep 2008
Maine:
26
Mausst oli too jah, mida silmas pidasin.
Postitused: 839
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
See mõte käis kah läbi,Olen homme Tallinnas,kuid remontida ei saa siis Vana Varva maanteelt tagasi teel ostan.
Kuid ikka tahaks lapi kah peale saada.Muidu läheb pragu pikemaks.
Postitused: 462
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
(05-09-2017, 19:38 PM)Roland Kirjutas: See mõte käis kah läbi,Olen homme Tallinnas,kuid remontida ei saa siis Vana Varva maanteelt tagasi teel ostan.
Kuid ikka tahaks lapi kah peale saada.Muidu läheb pragu pikemaks.
Panin murutraktori rehvile lapi sisse polnud probleemi. Lisaks on müügil ka õhukummid hinnaga alla 10.-€ tk. Ka see on toimiv lahendus.
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(06-09-2017, 12:37 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Siit ka küsimus,et kas see on normaalne,et kui tellin mingi digilehe kuuks siis lohiseb see ka igal järgmisel kuul arvele.... inertsist....
Kusjuures mõningatel juhtudel tuleb ise tellimus/leping ise lõpetada. Vaata igaks juhuks sõlmitud tellimuse paberid/tingimused üle.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(06-09-2017, 12:37 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: siis peab vist hakkama süvenema
Kontrollida on ju lihtne - proovi, kas saad mõne tasulise artikli ilma eraldi maksmata lahti!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 26
Teemad: 1
Liitus: Jan 2013
Maine:
0
Kurdaks kuhugi raami mitte mahtuvat muret.
Just hetk tagasi suhtlesin enda muheda onuga, kellel on käest libisemas vana tööandja ulualune Pärnu linnas. Sinna on ta aastatega igasugu varandust kokku kogunud ja pakkus mulle muude asjade seas Volga, UAZ i ja GAZ i erinevaid varuosasid- kõike metalli hinnaga, kuna muidu selle garaazi sisu saatus oleks kuskil kokkuostuplatsil.
Konks on ka, ruum on vaja tühjaks teha 15 septembriks ja orienteeruvalt (kõik oleneb ilmast ja mu onu hakkamasaamisest koduste töödega) 12-13 septembrist alates- seega mõne õhtu jooksul järgmisel nädalal.
Kui kellegil tekkis mõte mida edasi veeretada võib mulle helistada v sms numbril 55 3o 868
Ei pruugi alati kohe kättesaadav olla aga katsun tagasi helistada vms.
Tiit