Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kas treialid on maailmast otsa saanud?
Maine:
38
ja poes müüdav või hiinast tellitav rv ratas on tasuta materjalist tehtud?
Maine:
38
ära häbene.
kui poe hind ei passi, siis ostast, enimorist, kust iganes jupp sobilikku materjali ja piisavalt hea tuttava treialiga läeb tunnike või paar jutustamiseks ja valmis nad ongi. no väike sikspakk ka ehk pruukostiks vaja soetada.
võib olla ikka poest odavam.
mina näiteks homme läen niimoodi tegema pandla tappe, kuna kaubanduses neid lihtsalt pole.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Millise läbimõõduga vaja? Kui treialil lasta teha, siis mul vedeleb 40 mm läbimõõduga roostevaba ümarmaterjali tükk (oli vist u. 35 cm pikkune), ilmselt sul küll suuremat vaja kui 40 mm?
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Mida teha vana kudumismasinaga? 30+ aastat tagasi vanaema kasutas, hiljem olnud soojas ruumis. Loodetavasti töötab. Tootmisvahendiks ei kvalifitseeru ilmselt, kaasaegseid on turg punnis täis. Ehk on kellelgi mingi idee...
Ma olen siin püüdnud oluliselt kabedamaid ja likviidsemeid asju realiseerida, ikka on mingi jama...
Vanarauda ei ole vaja soovitada.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(23-03-2018, 10:06 AM)qwerty009 Kirjutas: Kas Tallinnas mingit analoogset odavat plastikust tsüklon filtrit ka müüakse?
https://i.ebayimg.com/images/g/BrEAAOSwk...s-l300.jpg
Kruvid selle mingi suurema plastikust ämbri peale ning ei pea tööstuslikul tolmuimejal tihti kotte vahetama.
Selleks on ju tuhaimurid poes müügil mis tolmuimejatele vahele ühendatakse.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)