18-09-2018, 10:03 AM
Linnavurlele, kes iialgi nutriat näinud pole, on kõik vees elavad närilised vist koprad
(29-09-2018, 18:58 PM)veix__ Kirjutas: ... Kustutame blondiininaljad ka ära kuna diskrimineeritakse ...Tegelikult ei tundnud ma diskrimineerimist, kui neid neegrinalju lugesin. Aga midagi hakkas nagu vastu, inimväärikus on see sõna, mida võiks ka tunda. Tee neegritest muid nalju, mitte KKK aegseid. Ja mida üleüldse puutub siia neeger, kui USA politseikoertel paeluss on.
(29-09-2018, 23:22 PM)motamees Kirjutas:(29-09-2018, 18:58 PM)veix__ Kirjutas: ... Kustutame blondiininaljad ka ära kuna diskrimineeritakse ...Tegelikult ei tundnud ma diskrimineerimist, kui neid neegrinalju lugesin. Aga midagi hakkas nagu vastu, inimväärikus on see sõna, mida võiks ka tunda. Tee neegritest muid nalju, mitte KKK aegseid. Ja mida üleüldse puutub siia neeger, kui USA politseikoertel paeluss on.
(29-09-2018, 23:10 PM)mlsluik Kirjutas: Kustutatakse selleks et lollike oma marki päris täis ei teeks, aga näedsa, on teine järjepidev...
(06-10-2018, 10:54 AM)Daff Kirjutas: Ausaltöelda ma olen kahelnud nende videote ehtsuses, sest ma ei uskunud oma piiratud silmaringile toetudes, et inimene saab olla nii loll aga see mida ma nägin eile Amsterdamis kummutas mu kahtlused ja nüüd ma usun, et need kinod on ehtsad.Mina olen näinud, kuidas inemine püüab tükk aega tagajärjetult noa nüri poolega pakkekilet lõigata. Kui sai tähelepanu juhitud ja nuga peos õigetpidi pööratud, õnnestus ka lõikamine. Umbes 5 min hiljem oli vaja veel pakkekilet lõigata ... arvake kumma poolega! Jälle läks nühkimiseks. Üks kõrgem asjapulk juhtus tüübil selja taga seisma ja nägema. Avas juba suu, et midagi öelda, aga mõtles ringi. Lõi käega, pööras ringi ja läks pead raputades minema. Mainiks veel, et antud tegelane oli ametinimetuselt insener ja ilma igasuguste jutumärkideta. Vahel käis meie juures mutrivõtit küsimas. Kui küsiti vastu et millist sa tahad, ajas näpud laiali ja ütles: "Umbes nii suurt!" Ja asi oli naljast kaugel...