Postitused: 5,862
Teemad: 745
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Miks ta ametlikes paberites tagaveolise manuaalina elab? Kindlustus tundub ka puudu olevat.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,288
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Mul söbral on chevy van, passis nelivedune, samal ajal kui see kunagi pole olnud midagi muud kui tagaveoline. Ülevaatusel see samas ei tundu kedagi huvitavat
Eks sealt arkist tuleb kulda ikka rohkelt, isegi käinud seal erinevate autodega nende vigu parandamas.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Ma pole mingi MNT ameti fänn aga nende kapsa aeda kas saab koguaeg sitta loopida? Niipalju kui mina olen neid autosid reganud,siis alatai pärast passi kätte andmaist öeldakse,et loe andmed üle ja kas on õiged,juu siis ei viitsi te neid andmeid passis kontrollida.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,545
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
52
06.11.2015 passis kirjas veotelgede arv veel.08.12.2016 passis enam mitte.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 3,549
Teemad: 27
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
Mersu püsikiirushoidja on see, mida kõik teised tootjad peaksid vaatama ja õppust võtma. Ma pole kunagi aru saanud, mille kuradi pärast on vaja toppida viiskümmendkaks idiootset pisikest nupukest rooli peale või rooli taha, või prantslaste moodi kuhugi armatuuri, kui kõike saab juhtida ühe pisikese kangikesega, mille kasutamine on ka vanaemale esimesest korrast selge.
Okei, Volvo on ka päris hästi püsika juhtimisega hakkama saanud, aga Aasias ei saada vist siiani aru, milleks seda vidinat vaja on.