Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Läheb ehk OTks aga Bremenis on radar mis reageerib suure auto peale 90 pealt aga pilte miskipärast koju ei saada. Sõidan teadlikult sealt alati põhjagaasiga läbi, et välku lööks. Eriti hea efekti annab pimeda ajal. Paar minti on seljataga tühjus. Väiksed sõidavad enne ja peale fotokat ka igaks juhuks mõne minuti hästi ettevaatlikult.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ma olen ka vahel kuulnud räägitavat, et möödasõitjast pilti ei tehta.
nüüd siin siis sama jutt.
on see kuskilt otsast tõsi ka või niisama lihtsameelsete provotseerimiseks räägitud?
Maine:
60
(09-12-2019, 22:12 PM)diesel Kirjutas: ma olen ka vahel kuulnud räägitavat, et möödasõitjast pilti ei tehta.
nüüd siin siis sama jutt.
on see kuskilt otsast tõsi ka või niisama lihtsameelsete provotseerimiseks räägitud?
Kõik oleneb kuidas see fotokas seadistatud on ja mis tüüpi radariga tegu. Kas on tegu lasermõõdikuga või elektromagnetlaineid pruukiva viguriga. See viimabe töötab raudselt ühe sõidurea tarvis. Kõrvaltrajalt läbi tuisates või hetkeks vastassuunda põigates see tööle ei hakka. Neil pn enne fotokat sõiduteesse paigaldatud kontuur mille magnetlaineid erineva kiirusega lõigates saab fotoka tõõle panna.Laseriga on keerulisem. Need suudavad mitut rada kontrollida.
Just sain meili peale Berliinist pildi kus teises reas minust ülesvõte tehtud. 14km üle. Aparaadid nii kiiired, et ühe sähvatusega teeb sust 3 pilti. Autost, juhist ja numbrist. Midagi ei vaidle.
Postitused: 185
Teemad: 5
Liitus: Nov 2007
Maine:
5
Olen saanud Tartu mnt möödasõidul välgu kätte. Pildil kenasti kaks autot kõrvuti. Ilmselt meie kaamerad ei tea seda möödasõidu värki.
Ära vägista, võta suurm haamer!
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Ei tea kas vihmase ilmaga ja pimedas peegeldab numbrimärk nii palju tagasi, et pildilt numbrit ei tuvasta? Pärnu-Jaagupi juures ükskord sähvatas, vist oli ka möödasõidul, aga teadet trahvi kohta ei tulnud.
Postitused: 526
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
27
Kõigil sähvatab?
Wazet ei kasuta või?
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kui igapäevast teed sõidad ja kolonni parasjagu ei ole, siis on lihtne "autopiloodiga" tiksudes
kaamera maha magada. ma olen keila ja tallinna vahel kõigist kolmest välgu kätte saand.
aga aktsiamüügi teadet pole saabunud.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
mul mingit abivahendit telefoni näol ei ole.lükkan püsikale 97 peale ja kütan rahulikult.98 teeb pildi ära.testitud mitme erineva autoga
Maine:
60
Kusjuures seda seljatagant välku harrastavad poolakad ja hollandlased. Kui omas reas midagi võtta pole rabab minejaid. Samuti leedus teeb tagant foto kui oma rida tühi. Konkretne kogemus olemas kõigi kolmega.
See kui välku lööb ja pilti ei tule tuleneb sellest, et ületasid vaevu kaamera valuläve. Pärast silumiskoefitsendiga korrutamist jääb järele nii vähe, et trahvi välja ei saadeta.
Postitused: 114
Teemad: 2
Liitus: Oct 2005
Maine:
1
Vaatasin üks hetk sahtlis ringi ja leidsin paberi, mis tunnistab mind sertifitseeritud kiiruskaamera operaatoriks. Seega tuleb oma pädevust kodumaa hüvanguks rakendada ja ilmarahvast harida.
Kaameratel on ette nähtud kindla intervalliga välgu testimine. Sähvakas käib, pilti ei tehta. Kui sähvakat ei käi, ilmub haldussüsteemi veateade.
Kui on kahtlus, et kaamera ei tööta korralikult (näiteks pole jupp aega ühtki pilti teinud), saab teha testpildi. Mõnikord jääb ka autosid testpildile - kuna kiirusandmeid küljes pole, menetlust ei järgne.
Kaamera suudab korraga mõõta päris mitut sõidukit, sh möödasõidul. Trahvi ei saadeta välja siis, kui kaamerale lähemal olev auto jääb teise auto numbrimärgi ette. Vihm pildikvaliteeti eriti ei mõjuta, lumesajus mõjutab pigem see kui numbrid on täis tuisanud.
Siinsed kaamerad on võimelised mõõtma ja pildistama mõlemas suunas liikuvaid sõidukeid. Et aga määrusesse läks omal ajal kirja ainult lähenev suund, siis on pool ressursist kasutamata.
Postitused: 320
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
Need harkjalad mõõdavad eest ja takka. Võibolla tegi parasjagu pilti mõnest teisest autost