Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Noo kurat, lugesin nii ja naa ning ei näe küll põhjust miks kärul peaks luugid küles olema, ei ole nagu kerghaagisel liigitus et on ta nüüd platvorm või madel. Tellisingi ilma luukiteta, kooner olen noh, passi seda ju ei märgita eraldi.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 218
Teemad: 17
Liitus: May 2006
Maine:
2
See juhtus 2015, siis olin külksi juba 8 aastat mujal lasknud üle vaadata ilma varastatuks kuulutamata.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kui passis on märge, mootorratas külghaagisega kas siis soolona läbi ei lasta?
Passis ka märge selle kohta et võin ka ilma külgkorvita liigelda.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
komplektsuse teemasse: haagisega TÜV-l käies üllatati sellega, et haagisel peavad omad tõkiskingad olema. Lasin nende puudumise sisse märkida, aga mainisin, et kui see oleks kaalukeeleks, ei oleks ma nõus - siis oleks mul kaasas just haagise tõkiskingad ja puudu auto omad. Ning kuna ma autot üle vaatama ei tulnud, siis märkus pole asjakohane
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Mu meelest tõkiskingu nõutaksegi ainult piduritega haagiselt. Mis on selles mõttes veider küll, et too püsib isegi paigal.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Kahte ohukolmnurka ka nõutakse?
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Kes veel traktoriga pole käinud see aasta, siis tänane kogemus mu endise metsatraktoriga pakub ehk huvi neile kes kavatsevad minna.
Esiteks kohe leiti 4 õlileket.
Otseselt ei tilkunud aga mootori karter oli õline ja hüdrojagaja - pumba juurest ning tagant jõuvõtuvõlli juurest õline, esisilla kardaani juurest ja õliradika toru.
Heitgaasitorustik pole tihe sest summuti ühendus kollektoriga on tahmane klambri vahelt ja heitgaasid pole korras sest tühikäigul on sinist suitsu näha.
Piduritega polnud rahul sest ühel pedaalil oli vabakäik 15mm pikem, pneumosüsteem ehk käru pidurid pole komplektne ja manomeeter armatuuris ei näita sest õhupaak ja andur maha võetud ja osuti läheb põhja.
Rooli vabakäik oli suurevõitu, tahhomeeter-kiirusenäidik ei tööta, töötuledel pole kontrollampe, haakeraua osad splindid asendatud sobimatu asjaga ehk veovõlli mutrite splintide asemel torutiftid pandud.
Siis ukseluku vastus piida küljes kulunud ja ei pruugi ust kinni hoida.
Rehvidel defektid ehk mustrist tükid väljas ja üks auk paigatud ja poritiivad ees puudu ning taga kummilapatsid.
Armatuuri valgus ei põle osaliselt ehk õhumanomeetril ja kütusenäidikul ja kaugtule kontrolllamp ei põle.
Esisilla kardaanil pole kaitset ja tagumisel jõuvõtuvõllil ka.
Eks omanik nüüd mõtleb millised puudused kõrvaldab milliseid mitte, kuid kõiki polnud nõus.
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Mina ei käinud vaid sõber käis Tartus möödaminne kahes kohas ja mõlemas oli enamvähem sama jutt aga ühes ei tehtud kaugtule lambist numbrit.
Kaamera on üleval ja nad ei saa läbi lasta kui suits sinine on.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Miks traktorit üldse kaamera alla vaja lükata?
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 1,183
Teemad: 23
Liitus: Aug 2011
Maine:
28
Diislil CO-d ei mõõdetagi, pole kunagi mõõdetud. "K" ongi see sama tahmasus. Lühend kiirguse neeldumistegurile.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.