Postitused: 173
Teemad: 19
Liitus: Sep 2010
Maine:
3
(30-03-2020, 22:08 PM)MongolColt Kirjutas: (30-03-2020, 17:23 PM)TeeTL Kirjutas: Kõver karteripõhi, mis paigaldatud ilma õige tihendita, vaid ainult kuumasilikooniga, pole ka teab mis kindel lahendus.
Huvitav on see, et mul subarul tuli ta ka tehasest see ilma tihendita, ainult silikoon. Ja nagu aru olen saanud siis kõigil 2005+ outbackidel ta lekib. 2 varjanti- kas tellida hinge hinna eest jaapani turu STI tehase terastihend või ''liimida'' uuesti.
Huvitav mul 2006 Legacy ja põhi ei leki,äkki on midagi viga?

Küsimus targematele.
IZ-56 61a,IZ-ju2k 71a,Dnepr MT-9 74a
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Siis pane jah sidur ka ringi.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,852
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
17
Marvin Kirjutas:Kui ka töökoda õnnestub keset eikusagit leida, siis varuosadega on seis tõenäoliselt hapu.
Kuna japside riik seal väga kaugele ei jäägi siis peaks ju vastupidi olema?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Pea 7 tuhat tuleb sinna Ulan Udesse ära. Õndsal paljukiidetud nõukaajal võimaldas toonane suur kodumaa mulle tööotsa, kus pidi vange viima sinna kanti stolõpini vaguniga. Nädal aega sai Peterburist sinna sõita.
Ma mõtlen ikka seda, et kuidas sellise, vabandage väga, romuga, kavatsetakse selline ekstreemne tuur vastu pidada. Ise nagu väga ei oska, sõbrad teevad ka s.tasti, kes seda massinat tee peal remontima hakkab, mina aru ei saa. Loota, et iga jurta taga mitsu juppe vedeleb, väga vist ei tasu. Pealegi peab keegi nad külge ka panema.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Ma tahaks kunagi ka sellise tripi ära teha,kuid mina teeks seda näiteks omega a caravaniga või mb 124 kerega T-mudeliga,sellise seljakotiga ma küll ei viitsiks,ruumi nagu polegi,rohkem kui pagassi täis asju jne jne.Aga edu.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 139
Teemad: 4
Liitus: Aug 2016
Maine:
2
Päris huvitav ettevõtmine. Ma vaatasin ka ise, et mis autoga sinna võiks tormata. Seikluse mõttes võiks isegi mingi žiguliga minna. Nende juppe ja oskajaid mehhaanikuid peaks ka seal tee peal leiduma.
Ma usun, et kui te ükskord sinna kohale jõuate, siis on küll kopp ees ja auto ka paras romu. Kindlasti tuleb see lause, mida nii mõnegi vaevatud mehe suust kuulnud, et jätami ta siiaq.
Tõde on kusagil olemas! Tõenäoliselt sügaval pahtli all
Postitused: 6,973
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
(01-04-2020, 19:41 PM)hundu615 Kirjutas: Ma tahaks kunagi ka sellise tripi ära teha,kuid mina teeks seda näiteks omega a caravaniga või mb 124 kerega T-mudeliga,sellise seljakotiga ma küll ei viitsiks,ruumi nagu polegi,rohkem kui pagassi täis asju jne jne.Aga edu.
On 2 liiki inimesi. Ühed ennetavad probleeme, teised tegelevad nendega siis kui nad kohal on.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 149
Teemad: 5
Liitus: Jul 2007
Maine:
1
Kuid miksmitte , sõidavad ju ka igapäev vanemad autod ringi. Kas on siis need omanikud igapäevaselt remontimas omi masinaid ? Kui korralikult muidugi ettevalmistada siis mingi 15 -20000 võiks vabalt ära sõita. Geneka laagrid , noh kui kontrolliti võivad nad ju selle veel sõita, tavaliselt genekas kestab ju 100000 vabalt ära ja arvata võib et see pole ju enam tehases külge monteeritud jupp. Muidugi toorikuna on suht halb valik , liiga vana ja liiga haruldane auto, et kuskilt külavahelt juppe leida. Mingi klassikaline golf või isegi peugeot oleks teepeal lihtsamini remonditav just varuosade leidmises.
Samas kui tahtmist on siis ainult andke minna.
Postitused: 1,288
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Nende igasugu mugavamate autodega osalemist takistab vist see mootori piiratuse nöue(124, omega)
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 1,415
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
01-04-2020, 21:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2020, 21:51 PM ja muutjaks oli
spitfire.)
Toorikuna halb valik, kui seiklusi ei taha. Aga otsiktakse ju seiklust ja selles suhtes algus on paljulubav. Pärast sellist trippi maailm paistab teistsugune iga nurga alt.