Postitused: 6,883
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Võta lihtsalt õige võimsusega trell, muud polegi tarvis. Et teemas püsida, seo see vanade sukkpükstega puki külge!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,022
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Filmi "the worlds fastest indian" alguses on sobiv käivitusmehhanism (starterilt käitatavad rullid) ja selle lülitus (metallninaga saabas) ilusti üles võetud.
Ka muus osas väga hea film, mida ma olen oma elus rohkem vaadanud, kui Rambo kahte.
Tahan öelda, et kui sa juba leidsid mingi raamirappe, siis ehk leiad ka mingid rullid, starteri, elektrimootori, tagakiige, tagaratta, lenksud, siduri, gaasi.... ja ongi käivitusmehhanism olemas, mida saad kasutada soovitud käiguga, testida ära kõik nüansid käikude ja sidurini välja enne õige masina vahele istutamist.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 1,791
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
tõnn, sa oled ise ka täiesti vales teemas oma murega.
Isegi nagu väheke reostamas teist, seda algupärast ja õiget Jaan Tatika pärandit, vähemalt mulle tundub sedasi.
Antud püstikus on pigem teretulnud sellised katsetused.
Postitused: 2,694
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Lootsin, et drelli abil mootorit käivitades olen piisavalt "Jaan Tatikas" kuid kui eksisin siis palun vabandust ja loodan, et herr moderaator tõstab siit need mittesobivad postitused kokku üheks eraldi mototeemaks.
Ehk on see hiljem abiks teistelegi, kes jalaga ei tao ja vett ei joo.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Proovi pool sõrme õhupuhasti ava ees, kuidas siis käib, ehk segu veel rikkamaks.
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Postitused: 879
Teemad: 3
Liitus: Jan 2014
Maine:
9
Tahaks boileri väliselt boilerit soojendada.
Fooliumteibiga isereguleeruv küttekaabel ümber boileri või ühendustorude?
+5C oleks rahuldav.
Maine:
23
Kui torud on boileri all siis need hakkavad edukalt soojendama kogu boilerit.
Mina soojustaks ja lisaks kaabli torudele terve külma ruumi ulatuses.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Kõik ruttu magneteid ostma
või siis eeslile porgandeid
Muidugi terve see kanal on üks suur Jaan Tatikas.
vabal ajal painutan kaablit...
Maine:
23
Kas keegi on oma kärule teinud ise kallutuskruvi?
Kaks toru teine-teise sees ning keermelatt?
Või paneks sinna tavalise tungraua?
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 436
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Paigaldasin tagantjärgi poe oma, kinnitused tegin ise, kuna oli teise haagisetootja oma.
Postitused: 98
Teemad: 8
Liitus: May 2009
Maine:
0
Teostust ma silmas pidasingi.
Postitused: 5,829
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Siin on sarnase süsteemi kasutaja kommentaarid pärast reduktorstarteri kasutuselevõttu. Selgitab ka 3KW mootori kasutamise põhimõtet.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!