Postitused: 453
Teemad: 16
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Huvipärast võib vaadata ka pidurdusjõu regulaatorit see on enamusel ka vahelt ühendatud ja toru on otse pandud või jätkatud.
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Maine:
55
Kui juba mäletsemiseks läks, siis mul laos vileuus Crown MusiCruiser, mille kaksikvend istus tuttaval meremehel 24-s. Jätkan oma tarbetuid heietusi importasjade teemal selles võtmes, et kui meremees ostis endale boonide eest vileuue eksportmudeli ja pani sinna sisse ise importmaalt toodud lustikummuti, siis kas see on ajastutruu? Minuarust on. Niisamuti, nagu SovTransAvto autojuhi masinas olnud importmaa reeversiga kassetimängija. Või varaste hirmus esiistmete servaalla paigutatavad kohaliku meistermehe valmistatud Estonia komponentidega kiilukujulised kõlarid. Või makisahtel. Või salalukk/käivitustõkis. Või miksmitte labane pedaalilukk, Iirise kooperatiivi pudelihoidjad, tagaakna moosiriiul?
Kõik need asjandused on ju ometigi autentsed ja ei tohiks väärata nõukatehnikasõberite püüdlusi musta numbri suunal.
Maine:
0
Ma arvan ,et igale vanale suvalisele masinale pole musta numbrit vaja. Must number ikka mõeldud uue väärilisele vanale autole. Uuena mingit ajastule omast tuuningut küljes ei olnud. Oli neidki kes just originaalsust proovisid säilitada. Tõsteti autosid talveks pukkidele ja ujutati õlidega ja üleültse oli iga nädalavahetus juhendi järgi midagi puhastada hooldada määrida reguleerida ja kontrollida.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Pange siis pilt õigest rehvist ning kogume need kokku külapealt.
Postitused: 511
Teemad: 25
Liitus: Nov 2003
Maine:
5
Postitused: 511
Teemad: 25
Liitus: Nov 2003
Maine:
5
Igati mõistlik otsus. Olin juhuse tahtel endale soetanud uued originaalsed rehvid, kuid ei näinud mõtet hobisõidukile alla panna ja müüsin sõbrale sama hinnaga muuseumieksponaadile külge panekuks.
Ise sõidan suviti aktiivselt ringi ja uuema rehviga turvalisem.