Postitused: 35
Teemad: 0
Liitus: Aug 2021
Maine:
1
Postitused: 1,302
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Äkki seletad paari sõnaga, millest selline valik. Pole ei vana, ei haruldane, ei eriline, isegi mitte tippvarustuses.
Ei kritiseeri üldse, lihtsalt huvitun.
Postitused: 423
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
(07-08-2021, 23:13 PM)Mahno Kirjutas: Äkki seletad paari sõnaga, millest selline valik. Pole ei vana, ei haruldane, ei eriline, isegi mitte tippvarustuses.
Sama küsimus minulgi
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,287
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Ju oli võtta...
Mul on samasugune, sobiks hästi Sinu omale doonoriks.
Maine:
1
Postitused: 3,631
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
Ma võlgnen selgituse, miks teema siia tõstsin: projekti kui sellist ülalolevatest postitustest veel ei paista ja olgem ausad - nn mudelipunkte masin just samuti ei anna. Aga käärid käised üles või kajastad juba tehtud mehetegusid ja vaatame sellele seisukohale taas otsa. Loodetavasti on põhjust teema projektinurka tagasi tõsta.
Mitte demotiveerimiseks, aga esimesest vasikal ja aiataha minekul kipub seos olema. Saame näha
Natuke tausta ja mõttemõlgutust opel vectra mudelitest: millegipärast ei teinud opel VectraB-le ja VectraC-le nn päris-erimudeleid ehk nelikveolisi ja-või turbomootoreid. Erinevalt VectraA-st, mis muide oli 1994 ehk oma tootmise eelviimasel aastal F1 turvaauto. Ei teagi, kas oli fookus mujal (Saabi ost ja nn eri- või premium-mudelid selle brändi all), opeli kaheksa-üheksakümnendatel tekkinud odavauto imago, need mõlemad kokku või midagi muud. VectraC puhul tekkis küll ka nn Saabi turbomootoriga OPC, aga omas ajastus oli ta juba keskpärasem ja erinevalt Saab 9-3st jäi vaid esiveoliseks. Ehk siis ei vaevutud vectra kere nelikveoks kohaldama.
Muidu vectraB puhul oli Clarksonil arvamus, et ta ei vaevu sellest midagi arvama
https://m.youtube.com/watch?v=CJ756HncddI
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 423
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
(17-08-2021, 20:46 PM)Andrias Kirjutas: (07-08-2021, 23:13 PM)Mahno Kirjutas: Äkki seletad paari sõnaga, millest selline valik. Pole ei vana, ei haruldane, ei eriline, isegi mitte tippvarustuses.
Tere, vastus küsimusele, mille pärast selline masin valitud sai, on lihtne: masin on oma elupäevade algusest olnud meie pere käes (isa ostis uuena ) ja kuna autod on mulle meeldinud väiksest saati, siis sai otsustatud see auto korda teha
Siis asi selge, emotsionaalne väärtus.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Kusagilt kirjandusest meelde jäänud, et Opel ei olnud 90ndatel GM-i jaoks oluline mark.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ma usun, see on suht loogiline ka, too oli veel too aeg, kui GM-i kuulusid 7 suurt tootjat Ameerikamaalt. Mõned neist on muidugi nüüdseks neist hingusele läinud.
Maine:
1
Maine:
1
Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
Pole paha. Vaatan et keevitus hakkab ka paremini välja tulema mida aeg edasi.
Kas asendusplekid on varuosaauto pealt? Vaatan siin et avaused ja sisse pressitud lained näevad kuidagi liiga head välja et neid põlve otsas tehtaks...
Edu
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Minu lugupidamine .
Nõnda palja maa peal toimetada , vinge .
Postitused: 184
Teemad: 3
Liitus: Aug 2014
Maine:
6
Ja vaata ja imesta.
Mõtlesin minagi alguses, et siit tuleb teema, et "teen auto korda". Võetakse osadeks ja siis natukene toksitakse kruvikaga ja siis mädaneb sinnasamma kätte ära või müüakse nädala pärast maha ja ostetakse järgmine "projekt".
Ei noh, kõva värk. Esimese auto kordategemise kohta saab liigagi hea, kui nii jätkata.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Ühinen eelkirjutajaga,aga ka eksisin,jõudu igatahes.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Maine:
1
Tere
Vastuseks küsimustele: asendusplekid, mis nende piltide tegemise ajal kasutatud on, on ise valmis tehtud haamri, meisli, relaka ja laua juppide abil. Keevituse kohta ütleks nii palju, et eelnevad kogemused puuduvad täielikult. Küsimusele, kas töö tegemine toimub õues, pean vastama, et kahjuks ei ole paremat kohta, kus teha, kuna garaaž on väga väike ja kitsas (mingi hetk liigub masin garaaži, kus toimub värvimine ja lõplik komplekteerimine).