Kasutanud ka seda Telwinit mõne aasta.
Miinuspoolelt võiks välja tuua piiripealse traadi etteandemootori. Jah, kui suuremat nurka põleti kaablil ei ole. Kuluosad ka kõik korralikud, kõri, düüs. Siis toimib küll. Kuigi keevitades on juba kuulda, et päris ühtlane etteveo mootori hääl pole.
Kui aga tahta panna pikemat põletit, näiteks 4 meetrist. Siis juba jõuetus tuleb selgelt esile.
Kes on saanud proovida 4 rulliga etteannet. See teab, kui mõnus iseloomulik keevitus hääl säilib põleti igas asendis. Ja kui etteanne on ühtlane, siis igasugu pritsmepunne ka olematult.
Veel sellel Telwinil keevitusvoolu kaabeldus natuke lahja. Põhjas keevitades soojenevad arvestatavalt nii massikaabel, kui ka sees olevad ringitõstetavad kaablid gaasiga või ilma keevitamiseks.
Amprite välja andmise poolelt aparaadil sitkust on ja mina pole saanud punn põhjas päris pikka aega keevitades veel termokaitsme vahele sekkumist tunda. Toimib ka väga edukalt generaatori taga.
Keevitatud ka 8mm rauda. Lihtsalt aeglaselt liigub edasi ja rohkem materjali laseb peale. Läheb teiselt poolt metall punaseks küll ja lahti pole miskit tulnud.
Nüüd müüdaval on juba elektroodi võimalus ka olemas, minu omal ainult traat.
Stokkeris võimsam isend ka olemas. Iseasi, kas ühefaasilise toite korral selliseid ampreid pistikust võtta on:
https://www.stokker.ee/mig-keevitusseade.../720079456
Kokkuvõtvalt, see 210 Telwin selle raha eest päris hea. Kui just tootmistöö pole.
Ise olen ka sellega rohkem toimetama hakanud, kuigi varem sai rohkem "kolm faasi, 4 rulli etteanne, stabiilne raske trafo" usku oldud. Midagi pole teha, inverter on ikka kuratlikult mõnus ühe käe otsa võtta, balloon teise ja generaatori taga kas või metsa minna.